NEMA VREMENA ZA TUGOVANJE: Votford i Reding u međusobnom duelu zaboravljaju poraz iz prethodnog kola

M.T.

08. 11. 2022. u 11:41

Domaćin blizu pozicija koje vode u plej-of.

НЕМА ВРЕМЕНА ЗА ТУГОВАЊЕ: Вотфорд и Рединг у међусобном дуелу заборављају пораз из претходног кола

Foto Profimedia

Votford i Reding odigraće večeras od 21 sat utakmicu odloženog devetog kola Čempionšipa na stadionu ''Vikaridž roud'' u kojem će pokušati da se što pre oporave od poraza koje su oba tima doživela u prethodnom kolu.

Votford je bio u seriji od tri pobede u ligi i navijači su priželjkivali četvrti uzastopni trijumf u meču protiv Koventrija, ali je tim menadžera Slavena Bilića u prilično izjednačenom meču doživeo minimalan poraz na svom terenu primivši gol tek što je krenulo drugo poluvreme.

Time je Votford u poslednjih pet kola doživeo drugi poraz i sada na tabeli zauzima sedmo mesto sa 29 bodova, a poraz od Koventrija bio je prvi na domaćem terenu još od decembra 2020. godine.

Votford se nalazi samo dva boda od pozicija koje vode u plej-of za plasman u Premijer ligu i pobedom protiv Redinga mogli bi da se nađu u najboljih šest ekipa u ligi.

Ekipa Redinga stiže na ''Vikaridž roud'' sa puno problema pošto su u poslednjih osam mečeva u Čempionšipu ostvarili samo jednu pobedu. Osim tog trijumfa protiv Bristol sitija, Reding je u poslednjih pet kola jednom remizirao i tri puta izgubio. Za vikend je poražen kod kuće od Prestona sa 2:1 i sada se nalazi na 12. mestu sa 26 osvojenih bodova.

Iako nije u dobroj formi, ekipa menadžera Pol Insa je od Votforda udaljena svega tri boda i u slučaju pobede mogli bi da se poravnaju sa večerašnjim protivnikom. Međutim, kada se uzme u obzir da je Reding poražen na šest od devet gostovanja ove sezone, možda će se Insova ekipa zadovoljiti i osvajanjem boda.

Menadžer Votforda Slaven Bilić moraće da napravi nekoliko izmena u timu za susret protiv Redinga zbog izostanka igrača. Imran Louza, Džeremi Ngakija, Tom Kleverli i Rej Manaj preskočiće ovaj duel zbog povreda, dok Hasan Kamara i Francisko Sieralta ne mogu da igraju zbog žutih kartona. Problema ima i Pol Ins na drugoj strani. Reding neće imati na raspolaganju za ovu utakmicu Sema Hačinsona, Femija Aziza, Nabija Sara i Skota Dana zbog povreda.

Votford je nešto bolji u međusobnim duelima protiv Redinga pošto je uspeo da ostvari četiri trijumfa u poslednjih deset utakmica. Reding ima jedan trijumf manje, dok su tri meča završena nerešenim rezultatom.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri