SRBIJO, BUDI OPREZNA: Šupo Moting je u životnoj formi, Bajern ekspresno zaboravio na Levandovskog

TIP redakcija

08. 11. 2022. u 12:00 >> 12:00

KAMERUNAC trese mreže kao od šale.

СРБИЈО, БУДИ ОПРЕЗНА: Шупо Мотинг је у животној форми, Бајерн експресно заборавио на Левандовског

Foto: Profimedia

Posle nekoliko neprijatnih rezultata Bajern Minhen se konsolidovao, Bavarci su dodali gas, dominacija Bundesligom je ponovo uspostavljena, a dobre igre prenele su se i na Ligu šampiona. Aktuelni prvak Nemačke savladao je minule subote Hertu sa 3:2, a večeras u okviru 14. kola prvenstva na "Alijanc arenu" stiže Verder.

Eksplodirao je Erik Maksim Šupo Moting "pod stare dane". Čovek koji je bio rezerva Robertu Levandovskom i krao od njega koji minut kada bi Poljak dobio voljno, dočekao je svojih pet minuta da pokaže da može Bajern komotno na njega da se osloni. Dva gola postigao je reprezentativac Kameruna protiv Herte, VAR ga je sprečio da proslavi het-trik. 

Na poslednjih sedam uzastopnih utakmica Bajerna Šupo je bio strelac. Na tim mečevima učestvovao je, kao realizator ili asistent, na 12 golova Bavaraca. Moraće selektor Srbije i čitava reprezentacija da posebno obrate pažnju na iskusnog golgetera koji će predvoditi Kamerun tokom Svetskog prvenstva. Naime, "orlovi" se sastaju sa afričkom selekcijom 28. novembra u meču 2. kola grupe "G".

Verder je na "Vezeru" pobedio Šalke, "dojučerašnjeg" saputnika u Cvajti, rezultatom 2:1. Zajedno su se vratili u elitu, ali tu su im se putevi razdvojili. Dok je klub iz Bremena u gornjem domu tabele, "rudari" iz Gelzenkirhena su zakucani za dno.

Vratio se Miloš Veljković posle povrede u startnu postavu Verdera i odbrana je ponovo postala čvršća. Drugu utakmicu zaredom zeleno-beli su pobedili, a iako su primili gol, bilo je to u 90. minutu, bez uticaja na konačan rezultat.

Prethodni međusobni duel večerašnji rivali odigrali su 13. marta 2021. godine. Bajern je u Bremenu slavio sa 3:1. Verder je poslednji put trijumfovao nad Bavarcima 2008. godine i to u Minhenu (5:2).

NAŠ TIP: 1-1 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a