MILOJEVIĆ POD PRITISKOM: "Crveno-beli" žele trijumf za mir u kući

N.P.

18. 09. 2022. u 10:03 >> 13:21

CRVENA zvezda će danas od 17 časova dočekati Napredak na stadionu “Rajko Mitić” u okviru 12. kola Superlige Srbije.

МИЛОЈЕВИЋ ПОД ПРИТИСКОМ: Црвено-бели желе тријумф за мир у кући

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde se nalaze na prvoj poziciji na tabeli sa 23 osvojena boda i dve utakmice manje u odnosu na ostale ekipe u domaćem šampionatu.

"Crveno-beli" su ostvarili sedam pobeda od početka lige i zabeležili dva remija, a da tim iz Ljutice Bogdana gaji napadački fudbal svedoči gol razlika 29:5. Na poslednjem duelu u okviru 11. kola nacionalnog prvenstva Zvezda je savladala Novi Pazar sa (2:1), na gostujućem terenu golovima Milana Rodića i Aleksandra Pešića.

Kada je u pitanju Liga Evrope aktuelni šampion je doživeo poraz od Trabzonspora u Turskoj rezultatom (2:1). Jedini pogodak za  tim Miloša Milojevića je postigao je Veljko Nikolić.

FOTO: FK Crvena zvezda


Napredak se nalazi na desetom mestu kada je u pitanju tabela Super lige Srbije sa prikupljenih 11 bodova, uz gol razliku 9:12. Ekipa iz Kruševca je od starta prvenstva imala niz negativnih rezultata te je u prvih sedam mečeva uzela samo dva boda. Popularni "čarapani" poraženi su od Vojvodine (1:0), Čukaričkog (1:0), Javora (4:2), Novog Pazara (2:1) i niškog Radničko (3:2), a odigrali su nerešeno protiv TSC-a (0:0) i Voždovca (0:0).

Međutim, posle toga Kruševljani su vezali tri pobede i uspeli da savladaju Mladost GAT (1:0), Spartak (2:1) i Radnički 1923 (1:0). Samim tim Napredak u dobrom raspoloženju i formi gostuje aktuelnom šampionu na stadionu "Rajko Mitić". Gostujući tim na većini mečeva deluje u klasičnom sistemu 4-2-3-1, a tu formaciju upravo je izveo trener Kruševljana Dušan Đorđević na poslednjem duelu sa kragujevačkim Radničkim.

Crvena zvezda i Napredak su do sada odigrali ukupno 62 utakmice. Domaćin  je slavio 44 puta, 14 susreta je završeno nerešenim rezultatom, dok je ekipa iz Kruševca pobedila na samo četiri susreta. Takođe ukupna gol razlika je u korist Zvezde i iznosi 140:47.

Trener "crveno-belih" Milojević je nakon dve vezana poraza u Ligi Evrope pod pritiskom navijača, samo trijumf pred "delijama" će domaćinu doneti mir u kući. Zvezda je apsolutni favorit na stadinu "Rajko Mitić" i predlažemo da kec obavezno pojačate sa golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)