FALKAO NAPADA GATUZA! "Slepi miševi" četiri godine bez trijumfa protiv Madriđana

N.P.

10. 09. 2022. u 08:49

FUDBALERI Rajo Valjekana dočekuju Valensiju u okviru 5. kola španske Primere.

ФАЛКАО НАПАДА ГАТУЗА! Слепи мишеви четири године без тријумфа против Мадриђана

Đenaro Gatuzo foto: EPA

Popularni "slepi miševi" pobedili su Hetafe (5:1) u poslednjem prvenstvenom duelu. Prvi je mrežu zatresao Lato već u sedmom minutu, prednost je udvostručio Lino u 14., a meč praktično rešio Kastiljeho već u 16. minutu susreta. Do kraja poluvremena nije bilo uzbuđenja budući da su domaćini "stali na loptu".

Probao je trener Hetafea Kike Sančez Flores izmenama da prodrma svoj sastav ali u tome nije uspeo. Četvrti gol za izabranike Đenara Gatuza delo je sjajnog Nika, a "petardu" je "overio" Duro u 68. minutu. Počasni pogodak za goste postigao je Alvarez Sosa u 78. minutu i tako postavio konačan rezultat.

Za Hetafe 61 minut odigrao je Stefan Mitrović, dok je Nemanja Maksimović na terenu proveo celo drugo poluvreme. Fudbaleri sa "Mestalje" nalaze se na 11. poziciji na tabeli sa šest osvojenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 6:3. 

Rajo Valjekano ulazi u duel nakon poraza na gostovanju Osasuni (2:1). Domaćin je bio bolji rival na meču, fudbaleri iz Pamplone su pritiskali, ali sve do 54. minuta nisu uspevali da zetresu mrežu. Srpski internacionalac Darko Brašanac ušao je u igru u 53. minutu i samo 60-tak sekundi kasnije asistirao Aimaru Orozu za vodeći pogodak. Igrači Rajo Valjekana u dva navrata su tokom meča tražili penal i nisu ga dobili, ali su izjednačili u 75. minutu iz slobodnog udarca. Florijan Ležuen je još jednom na delu pokazao da je dobar izvođač prekida. Ipak, u 90. minutu rezervista i debitant Ez Abde napravio je dar-mar u odbrani gostiju, a zatim je poslao prvovremeni pas ka Rubenu Garsiji kome je preostalo samo da postavi nogu i sa par metara pošalje loptu u mrežu. Ekipa Andonia Iraole nakon četiri odigrana kola zauzima 14. mesto u Primeri sa četiri osvojena boda.

Valensija nije savladala današnjeg protivnika od 2018.godine. U poslednjem međusobnom duelu između dva kluba nije bilo pobednika (1:1). Očekuje nas svakako zanimljiv duel jer za domaćina igra iskusni Kolumbijac Ramadel Falkao, a svima je poznat temperament prgavog italijanskokog stručnjaka Gatuza. Prognoziramo da će u večerašnjem okršaju u Madridu fudbaleri oba kluba postići po gol.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,85) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)