KO JE MANJE LOŠ? Monca će protiv Udinezea pokušati da pokrene sezonu

M.T.

26. 08. 2022. u 12:01

MONCA mora brzo da se pomeri sa dna tabele, prva prilika za to je Udineze.

КО ЈЕ МАЊЕ ЛОШ? Монца ће против Удинезеа покушати да покрене сезону

Profimedia

Ne zna se ko je lošije krenuo u sezonu, Monca ili Udineze, a upravo će ova dva tima danas od 18.30 odigrati međusobni duel u trećem kolu Serije A i pokušati da stignu do prvog trijumfa u prvenstvu.

Monca se za sada u elitnom društvu nije najbolje snašla. Ekipa Đovanija Strope protiv Torina nije bila u podređenom položaju, ali je svejedno izgubila meč, da bi potom protiv razigranog Napolija njena odbrana bila kao pred streljačkim vodom, pošto su Napolitanci tukli iz svih pozicija i postigli četiri gola.

Zbog toga je Monca posle slavlja u Kupu Italije protiv Frosinonena u prvom zvaničnom meču sezone, doživela oba poraza u Seriji A i trenutno se nalazi na dnu tabele, doduše, samo zbog lošije gol-razlike u odnosu na Leće i Kremoneze koji su takođe još uvek bez trijumfa.

Ni Udinezeu ne cvetaju ruže na startu sezone, iako su kao i Monca krenuli trijumfalno u Kupu Italije pobedom protiv Ferlapisala, ali je zatim na startu Serije A usledio očekivani poraz od Milana, iako tim iz Udina nije odigrao loš meč na ''San Siru''. Ono što trenutno odvaja Udineze od Monce je bod koji je ekipa trenera Andree Sotila uspela da pred svojim navijačima osvoji protiv Salernitane i to pošto je čitavo drugo poluvreme odigrala sa igračem manje jer je pred veliki odmor isključen Perez.

Monca će protiv Udinezea biti bez Andree Ranokije koji će zbog loma noge u meču protiv Napolija duže vreme odsustvovati sa terena, kao i bez Danija Mote, jedinog strelca za "bjankorosije" do sada u Seriji A, koji je preskočio i meč protiv Napolija zbog povrede. Pod znakom pitanja je Karlos Agusto koji je preskočio duel protiv Napolija zbog povrede, ali bi mogao da se nađe na terenu protiv Udinezea.

Situacija je bolja u timu iz Udina. Sigurno neće biti samo Pereza koji pauzira zbog crvenog kartona, dok je pod znakom pitanja Mato Jajalo, ali osim toga Andrea Sotil ima manje-više kompletan sastav na raspolaganju.

Iako domaćin Monca nije favorit protiv Udinezea koji se bolje pokazao u prva dva kola i mada je "bjankorosijima" pobeda nepohodna, teško da će do nje doći protiv tima iz Udina.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: GG (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)