NEKO ĆE POKVARITI MAKSIMALNI UČINAK! Brašanac i ekipa stižu u Sevilju

V.D.

26. 08. 2022. u 10:18

VEČERAS od 22 časa očekuje nas meč trećeg kola La Lige između Betisa i Osasune

НЕКО ЋЕ ПОКВАРИТИ МАКСИМАЛНИ УЧИНАК! Брашанац и екипа стижу у Севиљу

Foto: Profimedia

Nakon dva odigrana kola obe ekipe imaju maksimalni učinak i uz Viljareal i Real Madrid trenutno čine fantastičnu četvorku.

Nažalost, večeras će bar jedna ekipa pokvariti maksimalni učinak.

Betis koji je prošlu sezonu odigrao sjajno i zauzeo petu poziciju na tabeli koja mu je omogućila direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope u prvom kolu ubedljivo je savladao Elče na svom stadionu rezultatom 3:0. Mrežu rivala je načeo napadač Borha Iglesias, da bi naredna dva gola postigao Huanmi, najbolji strelac "zeleno-belih" iz prošle sezone, koji je najavio sjajnu golgetersku formu.

U drugom kolu Betis je gostovao na Majorki, gde je prvi čuvar mreže naša reprezentativna jedinica Predrag Rajković. Betis je slavio sa 2:1, postigavši oba gola iz penala. Dvostruki strelac bio je Borha Iglesias.

Tim iz Andaluzije ima velike ambicije ove sezone i u domaćem prvenstvu i u Ligi Evrope. Verujemo da je najveća želja navijača zeleno-belih da ove sezone završe ispred najvećeg rivala Sevilje. Na stadion Benito Vilamarin stigla su sjajna pojačanja u vidu Luiza Felipea, koji je kao slobodan igrač stigao iz rimskog Lacija, dok su Luiz Henrika i Viliana Hozea izdvojili osam, odnosno deset miliona evra.

Gosti iz Pamplone su odlično startovali sezonu. U prvom kolu na svom "El Sadaru" savladali Sevilju sa 2:1. Strelci za Osasunu bili su Avila i mladi Aimar Oroz iz penala.

Zanimljivo je da su im u drugom kolu kao i večerašnjem rivalu Betisu dosuđena dva penala koja su realizovali i tako slavili na svom stadionu protiv Kadiza. Strelci su bili ponovo Avila i iskusni napadač Kike Garsija.

Domaći tim je favorit na večerašnjem meču, a na ruku im ide i tradicija. "Zeleno-beli" su slavili na prethodnih pet mečeva (prošle sezone oba puta ubedljivo 3:1 i 4:1), dok je Osasuna poslednji put osetila slast pobede 2014. godine, kada su ova dva tima nastupala u Segundi.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,91)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!