KOJA EKIPA ULAZI U SERIJU POBEDA? Majnc i Union fantastično startovali u Bundesligi

Novosti online

14. 08. 2022. u 15:16

UTAKMICA drugog kola najjačeg fudbalskog takmičenja u Nemačkoj.

КОЈА ЕКИПА УЛАЗИ У СЕРИЈУ ПОБЕДА? Мајнц и Унион фантастично стартовали у Бундеслиги

FOTO: EPA

Majnc je sjajno otvorio novu sezonu u Bundesligi. "Crveni" su kao gosti savladali Bohum sa 2:1 i na krilima te pobede dočekuju Union iz Berlina u drugom kolu najjačeg ranga nemačkog fudbala.

Iskusni Karim Onisivo briljirao je "Vinovija Rurstadionu". Povremeni reprezentativac Austrije sa dva gola doneo je prva tri boda za svoj klub, a sada će pred domaćim navijačima pokušati da nastavi u istom ritmu.

Interesatno, Siniša Tanjga potpisao je ovog leta za Majnc ugovor na četiri godine.

Reč je o 18-godišnjem defanzivcu, koji je do sada nastupao za Vojvodinu. Očekuje da se da bude prvo ubačem u mladi tim Majnca, posle čega će se odlučivati o njegovoj daljoj sudbini.

Siniša je sin Miroslava Tanjge, sadašnjeg pomoćnog trenera Siniše Mihajlovića u Bolonji, koji je svojevremeno kao igrač iz Vojvodine prešao u Majnc, tako da možemo reći da je pošao očevim stopama.

Tanjga Senior je u nemačkom klubu igrao vrlo uspešno zajedno sa sadašnjim trenerom Liverpula Jirgenom Klopom.

Union na "Opel arenu" stižu posle ubedljivog trijumfa nad gradskim rivalom Hertom - 3:1.

Istakao se Holanđanin Šerlado Beker, asistirao je novajliji iz Jang Bojsa Sibačeu za vodeći gol u 31. minutu, a onda u 50. minutu odlično reagovao nakon asistencije Haberera. Samo četiri minuta kasnije Robin Knohe doneo je Unionu velikih 3:0.

Novi trener Herte Sandro Švarc pokušao je tada sa izmenama, u igru je između ostalih ušao iskusni Stevan Jovetić i upravo je crnogorski internacionalac asistitao Dodija Lukebakiju za utešni pogodak Herte – 3:1.

Za Union je u drugom poluvremenu debitovao bivši mladi reprezentativac Srbije Miloš Pantović, pojačanje upravo iz današnjeg rivala Bohuma.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!