ŠAMPION PROTIV REDOVNE MUŠTERIJE: Crvena Zvezda - Kolubara

N.P.

16. 07. 2022. u 08:08 >> 08:30

CRVENO-BELI od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje fudbalere iz Lazarevca u okviru 2. kola Mocart bet Super lige Srbije.

ШАМПИОН ПРОТИВ РЕДОВНЕ МУШТЕРИЈЕ: Црвена Звезда - Колубара

FOTO: M. Vukadinović

Puleni Dejana Stankovića će pokušati da zabeleže drugu uzastopnu pobedu u prvenstvu nakon što su na startu bili bolji od Radničkog iz Niša sa 4:0. Ekipa iz Ljutice Bogdana se do sada dva puta sastajala sa Lazarevčanima u svojoj istoriji. U oba duela slavio je aktuelni šampion i to ukupnim rezultatom 10:1. Na strani su slavili u pravoj goleadi (7:1), dok su u prolećnom delu sezone bili bolji sa 3:0.

"Crveno-beli" su u prvom kolu nadigrali Nišlije golove za domaćina su postigli Aleksandar Katai, Milan Pavkov, Kingsi Kangva i Osman Bukari. Tokom celog susreta fudbaleri Zvezde su držali konce u svojim rukama i skoro sve taktičke zamisli sa priprema u Sloveniji sproveli u delo.

FOTO: FK Crvena zvezda


Kolubara je odigrala nerešeno pred svojim navijačima u prvoj rundi Super lige sa Radničkim iz Kragujevca (1:1). Jedini gol za ekipu iz Lazarevca postigao je je Igor Cvetojević u 17. minutu susreta. Četa Dejana Đurđevića je pre starta šampionata odigrala dva prijateljska meča protiv Javora (0:0), i Željezničara iz Banja Luke gde je izgubila rezultatom 2:1. U Lazarevac je tokom pauze pristiglo nekoliko pojačanja među kojima su: Ante Vukušić, Nemanja Milojević, Vanja Ilić, Haris Kadrić i Milan Delević. Svakako najzvučnije je Ante Vukušić bivši napadač Hajduka iz Splita, a pored njega osveženje u veznom redu Nemanja Milojević iz Voždovca.

Kolubara je svakako autsajder na stadionu "Rajko Mitić" ali opet predvođena iskusnim trenerom povratnikom na klupu Dejana Švabe Đurđevića pokušaće da iznenadi aktuelnog šampiona.

Dejan Stanković nema problema sa povređenim igračima i svakako očekujemo da "crveno-beli" izađu u najjačem sastavu pre svojim "delijama".

Kvota na kec je jako mala tako da savetujemo je pojačate golovima. Za najhrabije predlažemo da pokušaju sa prelazom, Zvezda već neko vreme nije savladala protivnika nakon preokreta.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,50)

ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili