"Lale" potvrđuju prvo mesto protiv nezainteresovanih Velšana?

V.D.

14. 06. 2022. u 10:31

U četvrtom kolu grupe "A4" večeras od 20.45 sastaju se domaća Holandija i Vels

Лале потврђују прво место против незаинтересованих Велшана?

FOTO: AP/Tanjug

Holanđani su lideri grupe sa 7 osvojenih bodova iz tri meča. Nakon neverovatne partije protiv komšija iz Belgije, kada su slavili sa 4:1, tri boda odneli su i iz Kardifa, da bi u poslednjem meču remizirali sa Poljskom. Rezultat na semaforu bio je 2:2. 

Poljska je povela sa dva gola prednosti, ali su Klasen i Damfries brzim golovima u 51. i 54. minutu meča poravnali rezultat.

Mogle su "lale" i na tom meču do pobede, ali je napadač Barselone Memfis Depaj promašio penal u nadoknadi vremena i tako propustio priliku da izbije na čelo liste strelaca u Ligi nacija.

Sa druge strane, Velšani su nakon prolaza na Svetsko prvenstvo totalno opušteno ušli u prva dva meča u Ligi nacija. Tek na prošlom susretu kada su remizirali sa Belgijom delovalo je kao da su se puleni selektora Rajana Gisa "otreznili" od slavlja zbog istorijskog plasmana u Katar. 

Pre ovog osvojenog boda su poraženi od Holandije i Poljske identičnim rezultatom 2:1.

Ove dve reprezentacije su se sastajale devet puta u dosadašnjoj istoriji i Holanđani imaju stoprocentni učinak. Zanimljivo je i da su na osam od devet prethodnih mečeva postigli bar po dva gola, a takav scenario očekujemo i večeras na stadionu "De Kajp" u Roterdamu, na kome inače nastupa Fejenord.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,91)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BILBAO JURI LIGU ŠAMPIONA: Na San Mamesu su padale mnogo jače ekipe od fenjeraša sa juga Španije