LIGA NACIJA: Turci gaze redom

N. P.

14. 06. 2022. u 09:35

NAŠA redakcija je svojim čitaocima spremila dva večerašnja meča grupe "C".

ЛИГА НАЦИЈА: Турци газе редом

FOTO: AP

20.45 Turska - Litvanija


Domaćin je u fantastičnoj formi, vezao je tri uzastopne pobede od starta takmičenja uz idealnu gol-razliku (12:0). U poslednjem meču savladao je na strani Luksemburg sa 2:0, golove su postigli Hakan Hakanoglu u 37. i Serdar Duršun u 76. minutu susreta. Izabranici Stefana Kunca su pored Ukrajine i Grčke jedine tri reprezentacije koje još nisu primile gol u Ligi nacija ove sezone. Domaćin nema problema sa povređenim fudbalerima, tako da očekujemo maltene isti sastav kao iz prethodne utakmice.


Litvanci pružaju jako slabe partije, izgubili su svaki od prethodna tri susreta u grupi "C", uz očajnu gol-razliku (1:10). Fudbaleri Valdasa Ivanauskasa su jedan od četiri tima koja nisu osvojila bod posle tri kola od starta takmičenja. Gosti neće moći da računaju na Edgarasa Utkusa koji neće biti u konkurenciji zbog suspenzije.


Turska je u minulom međusobnom duelu nadigrala Litvaniju sa 6:0. Apsolutni je favorit pred svojim navijačima i savetujemo da keca pojačate golovima. Za najhrabrije predlažemo da pokušaju sa prelazom, tim nemačkog stručnjaka je prejak za svoju grupu tako da nije nemoguće da iznenadi.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5
ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 36)

FOTO: N. Skenderija

20.45 Luksemburg - Farska Ostrva 


Domaćin, koji trenutno zauzima drugo mesto u grupi "C", izgubio je četiri uzastopna meča pred svojim navijačima u svim takmičenjima. U prošlom kolu su položili oružje pred liderom Turskom. Puleni Luka Holca igraju mnogo bolje na strani, pobedili su Litvaniju 2:0, i večerašnjeg rivala u Toršavnu minimalnim rezultatom. Luksemburžani nemaju problema sa povređenim igračima tako da će izaći na megdan u najjačem sastavu.


Ekipa Hakana Eriksona je nakon dva uzastopna poraza uspela da osvoji sva tri boda, savladala je Litvaniju sa 2:1. Golove za Farane postigli su Viljormur Davidsen u 20. i Jakup Andreasen u 45. minutu meča. Nalaze se na 3. mestu na tabeli grupe "C" sa tri osvojena boda.


Luksemburg je u minulom međusobnom duelu trijumfovao protiv Farskih Ostrva sa 1:0. Očekujemo tvrd i neuzvestan meč jer gosti znaju da se brane, tako da savetujemo da odigrate duplu šansu na domaćina uz maksimum tri gola na meču.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RONALDO ZGROZIO FUDBALSKI SVET SVOJIM POTEZIMA: Al Nasr će biti osakaćen neigranjem najboljeg igrača u narednom periodu