NAJAVA I "TIP" PROGNOZA: Pariz Sen Žermen - Rems

N.P.

23. 01. 2022. u 11:14

Pariz Sen Žermen na svom "Parku Prinčeva" dočekuje Rems u 22. kolu Lige 1.

НАЈАВА И ТИП ПРОГНОЗА: Париз Сен Жермен - Ремс

FOTO: EPA

Ekipa Maurisia Poketina igra sjajan fudbal, neporažena je na prethodnih deset mečeva u svim takmičenjima, sa šest pobeda i četiri remija opravdano je lider u prvenstvu sa 50 bodova, deset manje ima prvi pratilac Olimpik iz Marseja.

 Maurisio Poketino Foto AP


Rems je u poslednja tri ligaška duela ostvario dva remija i poraz, u prošlom kolu kod kuće ga je savladao Mec rezultatom 0:1, nalazi se na 14. mestu u Ligi 1, sa 24 osvojena boda, sedam više od Lorijena koji se nalazi u zoni ispadanja na 18. poziciji.

Foto: Printskrin Instagram/Predrag Rajković


Tim našeg Predraga Rajkovića je standardna mušterija što se tiče međusobnih duela, "sveci" su trijumfovali u svakom od prethodnih pet susreta.


Naš predlog 3+, kvota 1,55.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a oni bi mogli uskoro da se i dogode.

15. 04. 2024. u 16:46 >> 16:47

KAD AMERIKANCI ODLEPE ZA SRBINOM: Ne, Nikola Topić neće biti peti pik na NBA draftu

KAD AMERIKANCI "ODLEPE" ZA SRBINOM: Ne, Nikola Topić neće biti peti pik na NBA draftu

NIKOLA Jokić je već opčinio NBA ligu, čiji je bio dvostruki najbolji igrač, a potom i MVP finala, Bogdan Bogdanović hara tom ligom u aktuelnoj sezoni, ne mareći što često uopšte nije bio starter, ali američka košarkaška javnost već se sprema za novu srpsku senzaciju. Nikola Topić joj je ime i njemu su se ovih dana posvetila dva velika medija u Sjedinjenim Američkim Državama. Sa pravom.

15. 04. 2024. u 16:09

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest