DELEGACIJA NVO "HELVETAS" POSETILA ĆUPRIJU: Švajcarci razgovarali sa opštinskim rukovodstvom o zajednički realizovanom projektu

Z. Rašić

21. 05. 2021. u 19:47

NAKON uspešnog okončanja projekta od javnog značaja „Direktno uključivanje građana“ koji su zajednički finansirali švajcarska nevladina organizacija „Helvetas“ i Ćuprija, delegacija ove NVO na čelu sa direktorom Aleksandrom Grunauerom posetila je ovu opštinu i razgovarala sa njenim rukovodstvom.

ДЕЛЕГАЦИЈА НВО ХЕЛВЕТАС ПОСЕТИЛА ЋУПРИЈУ: Швајцарци разговарали са општинским руководством о заједнички реализованом пројекту

FOTO: Opština Ćuprija

Predsednik ćuprijske opštine Jovica Antić rekao je da je zadovoljan odličnom zajedničkom saradnjom na projektu, te da je ubeđen da će nastaviti zajednički rad kroz ovakve, ali i druge projekte od javnog značaja.

Projekat „Direktno uključivanje građana“ ostvaren je u okviru programa „Reforma poreza na imovinu“ tako što su zajednički finansirane dve građanske inicijative, a deo koji je uložen iz opštinskog budžeta zapravo je prihod prikupljen naplatom poreza na imovinu. Na ovaj način Slavijanski park dobio je sportske i zabavne sadržaje, dok je u selu Mijatovac finansirana izgardnja takozvanog dečjeg kutka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOŠ JEDAN NESAVENSI VOZAČ NA PUTEVIMA SRBIJE: Korisnici društvenih mreža besni, terao kamion u suprotnom smeru (FOTO)