VIŠE NOVCA ZA RAZVOJ TURIZMA: Pokrajinski sekretar za privredu u Apatinu, najavljeno još ulaganja

J. BEKIĆ

26. 02. 2021. u 20:26

KONKURSI iz oblasti turizma i privrede na području apatine opštie bile su danas glavna tema susreta resornog sekretara u Vladi Vojvodine Nenada Ivaniševića i predsednice opštine Apatin Dubravke Korać sa njenim saradnicima, održanog u JP „Marina“.

ВИШЕ НОВЦА ЗА РАЗВОЈ ТУРИЗМА: Покрајински секретар за привреду у Апатину, најављено још улагања

Foto: J. Bekić

– Izneli smo nove ideje i planove koji se tiču brendiranja samih turističkih potencijala Apatina, a jedna od dominantnih tema iz oblasti turizma je buduća izgradnja vizitorskog centra na prostoru bivše čarde „Harčaš“ - izjavila je Dubravka Korać.

Ivanišević je istakao da je Sekretarijat spreman da podrži opštinu Apatin kao i druge lokalne samouprave, a za čiju je namenu ovogodišnji budžet uvećan za 60 odsto.

- Pokrajinski budžet je povećan u odnosu na prošlu godinu za 60 odsto što jasno pokazuje opredeljenje Pokrajinske vlade da mnogo više pomogne privredu i turizam. Ovih dana krećemo u raspisivanje konkursa koji će prvenstveno biti opredeljeni za nabavku repromaterijala, mašina, opreme u turizmu i privredi kao i podizanje turističkih potencijala - naglasio je Ivanišević,dodajući da je cilj da se kroz bolju promociju turističke ponude pomogne da što veći broj domaćih, ali i stranih turista poseti Apatin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)