DODATNI ROK ZA STUDENTE: Ministarstvo dalo "zeleno svetlo"

B.B.

24. 02. 2021. u 17:22

STUDENTI će dobiti dodatni ispitni rok. Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je, imajući u vidu pandemiju izazvanu virusom Kovid-19, uputilo preporuku Konferenciji univerziteta Srbije, da visokoškolske ustanove, u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju i svojim opštim aktima, omoguće studentima dodatni ispitni rok u školskoj 2020/21. godini.

ДОДАТНИ РОК ЗА СТУДЕНТЕ: Министарство дало зелено светло

Ispit na Pravnom fakultetu / Foto I. Marinković

Ovaj dodatni rok ne bi trebalo da se razlikuje od ostalih ispitnih rokova, pre svega uzimajući u obzir njegovo trajanje, cenu prijave ispita i broj ispita koji se mogu prijaviti.

Preporuka je doneta na zahtev Studentske konferencije akademija i visokih škola Srbije, a dopis je prosleđen i Studentskoj konferenciji univerziteta Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UKAZIVANJE NA ZNAČAJ PREVENCIJE BOLESTI: I ovog vikenda pregledi u zdravstvenim ustanovama