SAUČEŠĆE GRADONAČELNIKA LESKOVCA: Ivan Bekjarev ostavio neizbrisiv trag u našim životima

I.M.

17. 11. 2020. u 13:34

POVODOM smrti glumca Ivana Bekjareva, koji je igrao jednu od centralnih uloga u filmu o Leskovcu „Bilo jednom u Srbiji“, čije je snimanje prekinuto nakon što je potvrđeno da je Bekjarev pozitivan na Kovid 19, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović se biranim rečima oprostio od ovog velikana srpskog glumišta.

САУЧЕШЋЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЛЕСКОВЦА: Иван Бекјарев оставио неизбрисив траг у нашим животима

Foto: Milena Anđela

- Sa nevericom i tugom sam prihvatio vest da nas je napustio jedan od naših najboljih i najcenjenijih glumaca, Ivan Bekjarev. Srpsko glumište je njegovim odlaskom izgubilo velikana koji je svojim maestralnim ulogama u kinematografiji, pozorištu, ali i u našim životima, ostavio neizbrisiv trag. Čast je bilo poznavati, razgovarati i pratiti rad i stvaralaštvo ovog vrsnog umetnika. Izražavam svoje iskreno saučešće porodici i prijateljima gospodina Bekjareva. Neka mu je večna slava i hvala – rekao je Cvetanović u izrazima saučešća koji su objavljeni na zvaničnoj internet prezentaciji grada.

Članovi filmske ekipe „Bilo jednom u Srbiji“ koji su, tokom snimanja filma, bili u kontaktu sa poznatim glumcem su testirani na virus korona, a ubrzo potom je saopšteno da su svi dobili negativan nalaz svojih uzoraka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri