RADOVI NA ODRŽAVANJU ELEKTROMREŽE: Najava isključenja struje u paraćinskoj opštini

Z. R.

05. 03. 2024. u 13:33

POJEDINE ulice u gradu i tri sela od srede do petka ostajaće bez električne energije zbog radova na zameni brojila i na trafostanicama, najavljeno je iz nadležne Elektrodistribucije.

РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ ЕЛЕКТРОМРЕЖЕ: Најава искључења струје у параћинској општини

Foto: Z. Rašić

U sredu, 6. marta, od 8 do 15 sati isporuka struje biće privremeno obustavljena potrošačima u Adakalskoj ulici, a u Donjoj Mutnici od 11 sati u delu sela kod strugare.

U četvrtak, 7. marta, bez struje od 9 do 13 sati ostaće meštani Tekije na ulazu u ovo prigradsko naselje, dok u vremenu od 8 do 15 sati struju neće imati potrošači u Klačevici oko osnovne škole.

U petak zbog redovnog održavanja trafostanice u Donjem Vidovu struju neće imati potrošači u centru tog sela od 10 do 12 sati, kao i ulice Ivana Gorana Kovačića, deo Bore Stankovića, Vojvode Putnika i deo Tesline ulice.

Takođe, bez električne energije tog dana od 8 do 15 sati ostaće gornji deo sela Klačevice zbog radova na trafostanici Klačevica 2, zamene brojila i izmeštanja mernih mesta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024