ŽURKA ZA NAJMLAĐE LESKOVČANE: Organizovana podela novogodišnjih paketića

I. M.

11. 12. 2023. u 12:44

Lokalna samouprava u Leskovcu organizuje podelu novogodišnjih paketića za sugrađane do 10 godina starosti sa teritorije gradskih mesnih zajednica.

ЖУРКА ЗА НАЈМЛАЂЕ ЛЕСКОВЧАНЕ: Организована подела новогодишњих пакетића

foto: I. Mitić

Žurka za najmlađe Leskovčane najavljena je za utorak, 12. decembar u 15, a biće održana u Sportskoj dvorani „Partizan“ za sve mališane koje su roditelji prijavili na raniji poziv lokalne samouprave.

Za dobru zabavu biće zadužena Leontina, a posebnu čar ovoj proslavi daće animatori i maskote.

Paketiće će dobiti deca sa teritorija mesnih zajednica: Dubočica, Morava, Stojan Ljubić, Kosta Stamenković, Centar, Veljiko Vlahović, Milentije Popović, Rade Žunić, Marko Crni, Veternica, Moša Pijade, Prva južnomoravska brigada, Hisar, Ančiki, Bratmilovce, Mrštane, Bobište, Gornje i Donje Stopanje i Vinarce.

Svaka mesna zajednica imaće vidljivo obeležen punkt za prezimanje novogodišnjih poklona, a oni koji to nisu u mogućnosti da učine u pomenutom terminu moći će naknadno da preuzmu paketić u prostorijama svoje mesne zajednice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)