POSLE POSLEDNJIH POPLAVA I NEVREMENA: Grad Jagodina poziva građane da prijave štetu

Z. GLIGORIJEVIĆ

05. 06. 2023. u 13:48

MEŠTANI Jagodine štetu od poslednjih nepogoda i poplava mogu da prijave telefonom i pisanim putem.

ПОСЛЕ ПОСЛЕДЊИХ ПОПЛАВА И НЕВРЕМЕНА: Град Јагодина позива грађане да пријаве штету

Foto: Z. Gligorijević

Gradonačelnik grada Jagodine Ratko Stevanović je na predlog Gradskog štaba za vanredne situacije grada Jagodine, a „u cilju preduzimanja hitnih i operativnih mera zaštite i spasavanja ljudi i imovine na teritoriji grada Jagodine, 4. juna doneo odluku o proglašenju vanredne situacije za teritoriju grada Jagodine zbog elementarne nepogode koja je zadesila grad Jagodinu“.

Grad Jagodina poziva građane da Skupštini grada Jagodine štetu prijave na telefon 035 815 0538 u periodu od 7 časova do 21 sat ili JP „Standard“ Jagodina na telefon 064 81 97 652, koji je dostupan 24 sata.

Građani štetu mogu da prijave i pisanim putem Gradskom štabu za vanredne situacije grada Jagodine. U prijavi je potrebno opisati situaciju, navesti ime, prezime, adresu i kontakt telefon. Prijave se predaju na pult pisarnice gradskih uprava u Ulici Kralja Petra I broj 6, radnim danima od 7 do 15 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)