PROFESOR IZ ZRENJANINA PROMOVIŠE SVOJ GRAD U KINI: Sprovodi edukativne onlajn kapove (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

05. 02. 2023. u 18:07

AMBICIOZNI, mladi Zrenjaninac, profesor Aleksandar Tomić, koji pet godidina živi i radi u kinskom Ksijamenu i predaje na Jimei univerzitetu, osmislio je i uspešno, u saradnji sa kolegama iz Beograda i Niša, sprovodi edukativne onlajn kampove za kineske studente sporta i fizičkog vaspitanja.

ПРОФЕСОР ИЗ ЗРЕЊАНИНА ПРОМОВИШЕ СВОЈ ГРАД У КИНИ:  Спроводи едукативне онлајн капове (ФОТО)

Privatna arhiva

- Zrenjanin decenijama nosi oreol grada sporta, 2021. je bio Evropski grad sporta i moja ideja je da kroz promociju vrhunskih sportista poniklih u njemu, napravim lepu edulativnu priču - kaže profesor Tomić, ističući da je nedavno, u Zimskom kampu, novi trener Krasnodara, Vladimir Ivić, održao onlajn predavanje pred oko 200 kineskih studenata.

- Planiramo da kroz prolećni kamp i predstavljanje Srbije i srpskog sporta, na isti način u rad uključimo Zrenjanince, odbojkašicu Jovanu Brakočević, nekadašnju atletičarku, Vukosavu Đapić Atanacković, proslavljenog odbojkaškog asa Vladimira Grbića, fudbalera Zorana Bambija Tošića - dodaje Alekaandar Tomić, ponosan na uspešnu saradnju kineskih i srpskih studenata i njihovo aktivno učesće u onlajn edukativnim prezentacijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri