NA SAVAKOJ SADNICI NATPIS SA IMENOM: Đaci u akciji pošumljavanja kod Zrenjanina (FOTO)

B. G.

13. 11. 2022. u 18:10

UČENICI sedmog i osmog razreda Osnovne škole "Bratstvo jedinstvo" u selu Belo Blato kod Zrenjanina, zajedno sa nastavnicom hemije Mirjanom Bokšan, u sklopu vannastavnih aktivnosti, organizovali su radno edukativnu akciju pošumljavanja, tj kontrole sadnje drveća.

НА САВАКОЈ САДНИЦИ НАТПИС СА ИМЕНОМ: Ђаци у акцији пошумљавања код Зрењанина (ФОТО)

M.Nedeljkov

- Naša aktivnost bila je usmerena na ekološki impuls kontrole i revitalizacije zasada nasleđenog od osmaka iz prošle godine, koji su zasadili sedam novih sadnica -  kaže nastavnica Bokšan.

Ona napominje da je cilj bio da svako dete uoči nedostatke prethodne sadnje, posledice isušivanja ili fizičke destrukcije usled olujnih vetrova, a umesto oštećenih stabala zasađena su nova.

- Svako drvo, koje su zasadili prošlogodišnji osmaci, dobilo je natpis sa imenom đaka i latinskim nazivom, a ovim činom se jasno profiliše radna i ekološka svest i nastavlja kontinuitet ekoloških aktivnosti i dobre i održive socijalne i ekološke prakse - dodala je Mirjana Bokšan.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

NIJE ŠALA Crnogorac dao otkaz u Opštini jer ništa nije radio: Neću da sedim!