KOLEKTIVNA IZLOŽBA ĆUPRIJSKIH UMETNIKA: Biće izložena 35 umetničkih dela 23 slikara

Z. GLIGORIJEVIĆ

09. 12. 2021. u 11:05

BIĆE izložena 35 umetničkih dela 23 slikara.

КОЛЕКТИВНА ИЗЛОЖБА ЋУПРИЈСКИХ УМЕТНИКА: Биће изложена 35 уметничких дела 23 сликара

Foto:ćuprijski muzej

Dvanaesta kolektivna izložba ćuprijskih umetnika biće otvorena u petak, 10. decembra, u Muzeju „Horeum Margi-Ravno“ u Ćupriji u 19 sati.

Biće izložena 35 umetničkih dela 23 slikara.

Među njima su i dela tri autora, koja su preminula prošle i ove godine, ali i radova troje novih likovnih umetnika, od kojih su dvoje akademski slikari, a treća je učenica Srednje umetničke škole.

Poslenici kulture će izložena dela moći da pogledaju do 10. februara naredne godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EKSPLOZIJA I POŽAR U KNJIGOVODSTVENOJ AGENCIJI U ČAČKU: Oštećen i kozmetički salon, poznato da li ima povređenih