"ŽENA I DECA SU MI AUTU, NE MOŽEMO DA PROĐENO": Građani Preljine rezignirani zbog blokade (VIDEO)

Novosti onlajn

04. 12. 2021. u 14:27

BLOKADA je danas organizovana i u Preljini.

ЖЕНА И ДЕЦА СУ МИ АУТУ, НЕ МОЖЕМО ДА ПРОЂЕНО: Грађани Прељине резигнирани због блокаде (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Građani kojima je onemogućeno kretanje zbog blokade koju su organizovali simpatizeri opozicije i lažni ekolozi, rezignirani su zbog nemogućnosti kretanja. 

- Žena mi je u autu i dvoje male dece, ne možemo da prođemo, kakav je ovo način - rekao je jedan od ljudi koji su u blokiranoj koloni automobila. 

Podsetimo, u Beogradu je počela blokada auto-puta i Brankovog mosta.

Deo opozicije je najavio proteste za danas u najmanje 52 grada širom Srbije, blokirajuće sve glavne saobraćajnice onemogućavajući ljudima da normalno žive i da se slobodno kreću.

Kako je najavljeno, u Beogradu će biti blokiran ili usporen saobraćaj na celom potezu autoputa kroz prestonicu, od Bubanj Potoka do Aerodroma, ali i na većim kružnim tokovima poput Slavije, Autokomande i kod opštine Novi Beograd.

Podsetimo, zbog najavljenih blokada u Beogradu sve komunalne službe su u pripravnosti kako bi se pružila maksimalna usluga Beograđanima.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je pozvao sve građane Beograda da komunalne probleme prijave na brojeve telefona 0800/110011 i 011/3090007 i uputio izvinjenje svim građanima što komunalne službe neće moći da funkcionišu punim kapacitetom zbog najavljenog zastoja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DUVAN: Neprijatelj zdravlja, životne sredine i ekonomije