BRUKA: Ovo što je Novak Đoković doživeo od Australijan opena je neopevani bezobrazluk! (FOTO)

Novosti online

13. 01. 2024. u 15:36

Novak Đoković je u Melburn došao da bi 11. put osvojio Australijan open, ali ono što prati njegov povratak u grad u kome je stigao do pomenutog rekorda na grend slemu - njegovi navijači smatraju pravom sramotom.

БРУКА: Ово што је Новак Ђоковић доживео од Аустралијан опена је неопевани безобразлук! (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

"Bruka", "Skandal!", "Nečuveno!", samo su neki od komentara kojima Noletove pristalice opisuju ono što je AusOpen priredio srpskom asu.

Naime, na društvenoj mreži "Iks", donedavnom Tviteru, pomenuti australijski teniski turnir prati 1,7 miliona ljudi i, iako se početak sasvim približio (Novak Đoković igra u nedelju, uz prenos na portalu "Novosti"), Srbin kao da ima neku sporednu ulogu na nadmetanju na kome je najbolji u istoriji.

Australijan open je do pre neki dan kao glavnu fotografiju pred predstojeće takmičenje držao Rafaela Nadala i Amerikanku Koko Gof, a kada je postalo poznato da se pomenuti Španac ponovo povredio i zbog toga neće moćpi da igra na ovom grend slemu, onda je kao "glavno lice AusOpena" ostala samo američka teniserka.

Naslovna fotografija Australijan opena / Twitter / AusOpen

Od Novaka ni traga ni glasa.

Jedni navijači ukazuju na to da je u pitanju potpuno nenormalno ponašanje onih koji brinu o ugledu melburnskog turnira (evo i kako su izgledale glavne promotivne fotografije u poslednjih mesec dana)

... a drugi se, sarkastično, nude da poprave situaciju, pa stavljaju fotografiju kakva bi i trebalo da bude - a na njoj su aktuelni šampioni, Novak Đoković i Ariina Sabalenka.

Ali, iz nekog razloga, Srbin i Beloruskinja nisu dobrodošli na glavnoj fotografiji kojom Australijan open 2024 promoviše svoje aktivnosti.

Umesto njih, tamo je Koko Gof, Amerikanka koja je samo dvaput igrala u Melburnu i najveće dostignuće joj je četvrto kolo.

...

Ako vas tenis zanima, ne samo Novak Đoković, već i on i svi ostali koji su deo "belog sporta", pratite ga na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (13)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?