PUBLIKA OSTALA U ŠOKU: U 14. minutu prekinut meč Cicipas‒Rune u Đokovićevoj grupi, neće se nastavljati!

Novosti online

14. 11. 2023. u 15:14

Završni masters, ili "ATP finale", kako je zvaničan naziv takmičenja, u Torinu je dočekao i prvu ružnu scenu.

ПУБЛИКА ОСТАЛА У ШОКУ: У 14. минуту прекинут меч Циципас‒Руне у Ђоковићевој групи, неће се настављати!

Screenshot / TennisTV

Naime, u grupi u kojoj se nalazi i Novak Đoković, u utorak su na startu 2. kola na teren izašli Holger Rune, koji je od Noleta izgubio posle prave drame, i Stefanos Cicipas, koji je takmičenje takođe započeo porazom, i to od domaćeg takmičara Janika Sinera.

Publika prvo nije mogla da veruje šta se dešava, pa je i zviždala kada je Cicipas počeo da se rukuje sa Runeom i sudijom, a onda, kada je arbitar pojasnio da su u pitanju zdravstvene tegobe, začuo se i (ne baš glasan) aplauz.

Kako ovo utiče na Novaka Đokovića?

Nole je, po programu, u četvrtak trebalo da igra protiv Cicipasa. Imajući u vidu da se grčki teniser povukao, umesto njega će u nastavku takmičenja nastupiti zamena, Hubert Hurkač. Runeu je, inače, pripala pobeda za ovaj kratkotrajni nastup u utorak.

Hurkač je, imajući u vidu da je današnji meč trajao kraće od propisanih 55 minuta, koliko je "granica" postavljena za eventualni nastup rezerviste, dobio poziv da odigra egzibicioni set sa Tejlorom Fricom, ali ga u Torinu ne čeka samo to.

Upravo će Poljak biti rival Novaka Đokovića u četvrtak, i to u takmičarskom meču trećeg kola. Nole protiv njega vodi sa 6:0 u pobedama, a protiv Cicipasa ima 11:2.

Kada danas igra Novak Đoković?

Od 21 čas po našem, srednjoevropskom vremenu, igra se meč 2. kola Završnog mastera Novak Đoković ‒ Janik Siner, a taj susret možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti". 

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)