DA LI JE OVO REALNO? Evo koliko košta ulaznica za meč Novaka Đokovića i Janika Sinera

Novosti online

14. 11. 2023. u 14:15

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće večeras od 21 čas protiv Italijana Janika Sinera meč drugog kola "zelene grupe" na Završnom ATP turniru sezone u Torinu.

ДА ЛИ ЈЕ ОВО РЕАЛНО? Ево колико кошта улазница за меч Новака Ђоковића и Јаника Синера

FOTO: Tanjug/AP

Đoković je pobedom u prvom kolu turnira u Torinu protiv Danca Holgera Runea obezbedio prvo mesto na kraju godine, osmi put u karijeri. Srpskom teniseru je juče uručen pehar za najboljeg tenisera u ovoj godini.

Siner je u prvom kolu nadigrao Stefanosa Cicipasa (6:4, 6:4).

Srpski i italijanski teniser su do sada u karijeri odigrali tri međusobna duela, a Đoković je pobedio na sva tri meča. Đoković i Siner su poslednji put igrali u polufinalu ovogodišnjeg Vimbldona, a Srbin je slavio sa 6:3, 6:4, 7:6 (7:4).

Ono što je posebno zanimljivo je cena ulaznice za ovaj meč. Naime, direktor italijanske teniske federacije Anđelo Binagi u zanimljivom razgovoru za list "Repubblica" otkrio je da ljubitelji tenisa ovaj spektakl mogu pratiti uživo po izuzetno pristupačnoj ceni.

Verovali ili ne, najjeftinija ulaznica za okršaj teniskog GOAT i četvrtog reketa sveta, na jednom od najprestižnijih turnira na planeti, iznosi svega 30 evra!

- Janik je neko ko će promeniti naše živote - kada se Đoković povuče, on je među najbolja dva. Svi vole Torino, naravno da je potrebno da proširimo dvoranu inače ćemo morati da povisimo cenu ulaznica. Ipak, Siner - Đoković za 30 evra, čak i ako je u pitanju "golubarnik", smatram da je to niska cena. Zar ne mislite tako? - kaže Binagi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja