KAKVA SCENA! Tom Brejdi "presreo" Novaka na Ju-Es openu, a ono što je Đoković tada čuo od američke legende - prepričavaće se! (VIDEO)

Novosti online

09. 09. 2023. u 19:10

Novak Đoković je pobedio Bena Šeltona i plasirao se u finale Ju-Es opena u kome će igrati protiv Danila Medvedeva (koji je savladao Karlosa Alkaraza) a između ta dva polufinala Srbin je imao i te kako zanimljiv susret.

КАКВА СЦЕНА! Том Брејди пресрео Новака на Ју-Ес опену, а оно што је Ђоковић тада чуо од америчке легенде - препричаваће се! (ВИДЕО)

Tviter / USopen

Naime, u hodnicima njujorškog teniskog kompleksa Noleta je "presreo" jedan od najboljih igrača američkog fudbala svih vremena, legendarni Tom Brejdi.

Ovaj čuveni sportista, koji je tokom Vimbldona bio i u Noletovoj loži, srdačno se pozdravio sa najboljim teniserom na svetu, upoznao ga sa svojoj decom, a onda, konstatujući da je za tili čas pobedio Šeltona, rekao Đokoviću:

- I dalje im isprašuješ tur... Kao i obično!

- A trudim se! - uz osmeh je odgovorio Novak.

Brejdi je posle izrazio žaljenje što zbog školskih obaveza njegove dece nije mogao da stigne na Noletovo polufinale, dodajući "A stvarno sam se nadao da ćeš igrati u večernjem terminu". Taj termin je, međutim, bio rezervisan za meč Medvedev - Alkaraz.

Evo i kako je susret srpske i američke sportske legende protekao u Njujorku:

Kada Đoković igra finale Ju-Es opena 2023?

Finale Novak Đoković - Danil Medvedev na programu je u nedelju, 10. septembra, od 22 časa po našem, srednjoevropskom vremenu.

Taj meč, i sve vezano za Ju-Es open pratite i dalje uživo uz sportske stranice portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!