NASTAVI DA TRENIRAŠ: Holger Rune na originalan način čestitao Novaku Đokoviću titulu u Melburnu (VIDEO)

Novosti online

30. 01. 2023. u 18:03

DANSKI teniser Holger Rune je prošle godine sprečio Novaka Đokovića da osvoji titulu u Parizu, savladavši našeg asa posle preokreta u finalu poslednjeg mastersa sezone. Na ovogodišnjem Australijan openu njihov projektovani susret trebalo je da se desi u četvrtfinalu, ali do njega nije došlo, jer je mladi Danac izgubio u super taj-brejku petog seta od Andreja Rubljova.

НАСТАВИ ДА ТРЕНИРАШ: Холгер Руне на оригиналан начин честитао Новаку Ђоковићу титулу у Мелбурну (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Rune, koji će tek u aprilu napuniti 20 godina, nikad nije krio da mu je Nole idol, pa tako nije propustio priliku da mu čestita na tituli u Melburnu. 

Učinio je to na vrlo originalan način, postavljanjem videa na kome se vredno trenira, kao da želi da poruči da se sprema da nasledi noleta na vrhu svetskog tenisa.

- Kada naši idoli iz detinjstva uporno osvajaju grend slemove, preostaje nam samo da još napornije treniramo. Čestitke, Novače  - napisao je Holger u objavi i tagovao svog idola s kojim trenutno ima skor 1:1 u međusobnim duelima.

Rune je na putu do prve titule na turnirima iz masters serije stigao impresivnom serijom od pet uzastopnih pobeda nad igračima iz top 10 društva, pa nema sumnje da mu se žestoki rad, ali i nekoliko korisnih saveta koje je primio od Novaka tokom sparingovanja, već isplaćuju.

BONUS VIDEO - Srđan Đoković proslavlja Novakovu titulu u Melburnu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)