ATP JAVNO ISMEVA NOVAKA? Samo što je Đoković stigao u Australiju, desilo se ovo (FOTO)

Novosti online

01. 01. 2023. u 18:24

NOVAK Đoković je stigao u Australiju iz koje je pre 11 meseci deportovan, želeći da kroz nastupe na ATP Adelajd, uvodnom turniru nove sezone, uhvati pravi zalet za svoj omiljeni grend slem, Australijan open, a u "zemlji kengura" sačekala ga je i jedna neočekivana scena.

АТП ЈАВНО ИСМЕВА НОВАКА? Само што је Ђоковић стигао у Аустралију, десило се ово (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Asocijacija teniskih profesionalaca je, putem svog servisa za prenose mečeva, "Tenis TV"-a, za novogodišnju čestitku odabrala jedan crtež.

A na tom crtežu, na kome su prikazani brojni asovi tenisa koji uživaju u, manje-više, običnim stvarima, prikazan je i Nole.

I to kako pravi roštilj.

Naravno, "i vrapci na grani" znaju da Đoković odavno ne jede klasična jela sa roštilja, jer se uzdržava od konzumiranja mesa, ali ga je ATP baš uz roštilj prikazao, i to kako griluje povrće.

Na tom crtežu se vidi i Rafael Nadal kako grli koealu, Danil Medvedev kako svira didžeridu, Nik Kirjos kako gleda podkast u kome je jedan od autora, Stefanos Cicipas kako jaše kenguara, a prikazani su još i Karlos Alkaraz, Feliks Ože-Alijasim, Aleksander Zverev i Kasper Rud.

 

Kada Đoković igra?

Podsetimo, Đoković će u ponedeljak izaći na teren u Adelajdu, ali u dublu, dok ga nastup u pojedinačnoj konkurenciji protiv Francuza Konstanta Lestijena očekuje u utorak.

Osvajača 22 grend slem titule nakon učešća u Adelejdu očekuje takmičenje na Australijan openu, koji počinje 16. januara a traje do 29.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni