TATA ĆE ZBOG NJIH SVE DA IZDRŽI: Dirljive scene iz Torina! Novak Đoković jači od svih prepreka zbog Tare i Stefana

Novosti online

19. 11. 2022. u 17:06

NOVAK Đoković poslao je Amerikanca Tejlora Frica kući i plasirao se u finale završnog turnira u Torinu. Srpski as je samo dan nakon što je njegovo telo jasno davalo znake da ga je umor slomio uspeo da se regeneriše i zapleše po teniskoj podlozi grada na severu Italije. Mnogi se pitaju odakle crpi energiju za ovakve podvige, a scene po okončanju meča dale su verovatno odogovor na to.

ТАТА ЋЕ ЗБОГ ЊИХ СВЕ ДА ИЗДРЖИ: Дирљиве сцене из Торина! Новак Ђоковић јачи од свих препрека због Таре и Стефана

FOTO: Printskrin

Na tribinama prelepog teniskog zdanja u Torinu i danas je bila njegova najveća podrška, njegov sin Stefan i ćerka Tara koji postaju glavna atrakcija na svima mestima na kojima se pojave. Polako već uzimaju slavu tati, koji igra sa posebnim žarom kada su na tribinama njegova deca. 

A, kada je postigao i poslednji poen i kada je i konačno zakoračio u finale, Nole je pohrlio ka svojim mališanima i u dirljivim scenama ih zagrlio pred kamerama sveta.

Tara i Stefan će sigurno biti na tribinama i kada Novak zakorači u finalni meč, a tamo će ga sačekati pobednik duela između Kaspera Ruda i Andreja Rubljova koji bi trebalo da počno oko 21:00.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)