OSTALO je nešto više od 24 sata do žreba za Ju-Es open, a iako je Novak Đoković prijavljen i verovatno će se naći kao nosilac petog dela kostura, šanse da i učestvuje na poslednjem grend slemu sezone su svedene na minimum. Noletov dežurni hejter, američki "novinar" Ben Rotenberg nije propustio priliku da ga iskritikuje zbog učešća na žrebanju, ali ga je odgovorom "poklopio" Rajli Opelka.

MN CG

24.08.2022. 12:17

UNASEM SRPSKOM JEZIKU RIJEC BEN ILI BENA ZNA SE STO ZNACITOLIKO O TM NOVINARCICU DA NE NAPISE TU MRZNU O NASEM NOVAKU . ZA NJEGA NIKO NEBI CUO. A SAD ZA OPELKI I NJEGOVE KOLEG KOJE DAJU PODRSKU NOVAKU ONI SU DOBRI LJUDI TENISERI I UGLEDAJU SE NA NASEG NOVAKA KOJEG KRASE ODLIKE COVJECNOSTI,HUMANOSTI I VELIKO SPORTISTE!!!

Zoran Zlatanovic

24.08.2022. 18:32

Zašto bi Novak olakšavao situaciju bilo kome,ko je to njemu olakšao situaciju?Da nisu Australijanci?Ili Amerikanci,Kanađani? Kao da je on šetajuća zaraza,pa bi idući kroz Kanadu,Ameriku,Australiju sejao viruse.Došao bi odigrao turnir,ako bi bio pozitivan na kovid,povukao se sa turnira,kao desetina drugih tenisera i teniserki i šta je tu toliko dramatično,osim što će ovako organizatori imati malo manju zaradu, a ATP lista ne liči ni na šta.