MEDVEDEV OTPISAO ĐOKOVIĆA: Ruski teniser je iznenadio sve ovim odgovorom!

Novosti online

11. 08. 2022. u 18:01

NAJBOLjI teniser sveta Danil Medvedev, barem kada se pogleda ATP lista, otpisao je Novaka Đokovića sa poslednjeg grend slema sezone Ju-Es opena...

МЕДВЕДЕВ ОТПИСАО ЂОКОВИЋА: Руски тенисер је изненадио све овим одговором!

FOTO: Photojoiner

Medvedev je posle eliminacije od Nika Kirjosa u drugom kolu mastersa u Torontu govorio o favoritima na predstojećem velikom njujorškom turniru, i, zanimljivo, nije spomenuo srpskog asa.

- Otputovaću u Sinsinati u petak, kako bih se sasvim aklimatizovao. Nadam se da ću tamo igrati bolje, jer želim da u dobroj formi dočekam Ju-Es open. Znam da će biti velika konkurencija sa Alkarazom, Nadalom, Cicipasom, videćemo da li će se Zverev vratiti - izjavio je Medvedev, a preneo portal Ubitenis.

Podsetimo, osvajač 21 grend slem titule, Novak Đoković, kao nevakcinisani stranac ne može da uđe na tlo Amerike, a samim tim ni da se takmiči na Ju-Es openu.

Veliki broj javnih ličnosti, političara i samih tenisera apelovao je na predsednika SAD Džoa Bajdena da napravi izuzetak i dozvoli Srbinu da se takmiči u Njujorku, ali vapaji preko Atlantika nažalost nisu urodili polodom.

Ovogodišnje izdanje Otvorenog prvenstva Amerike, na programu je od 29. avgusta, dok je veliko finale zakazano za 11. septembar. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković i govor na otvaranju teniskih terena u Visokom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (6)

MEĐUNARODNI DAN OBRAZOVANJA: Učenje za trajni mir