PRVA polovina 2022. godine bila je za Novaka Đokovića statistički najlošija, a emotivno i mentalno potpuno iscrpljujuća. Prosto zvuči neverovatno kada se pogleda podatak da je u vlasništvu dvadesetostrukog grend slem šampiona u junu mesecu tekuće takmičarske godine samo jedna titula, masters 1000 osvojena na šljaci u Rimu.

Komentari (7)

Mungos

14.06.2022. 12:12

Da li mi stvarno mislimo da će Zapad dopustiti jednom Srbinu da bude najbolji na svetu u njihovom prestižnom modenskom sportu. Pa oni su taj port izmislili da dele pare međusobno. Jednom Balkancu koji je razbio igrom dva njihova najbolja igrača. Iskoristili su koronu da mu zabrane da igra i iskoristiće je još sto puta da nikad ne stigne Nadala. I ne samo koronu, već će ga i uhapsiti na terenu ako bude u situaciji da uzme titulu kojom prestiže Nadala. Podmetaće tuđe uzorke, drogu, bilo kakav doping, samo da Novak nikad ne bude najbolji. To je taj zapad i Evropa kojoj mi težimo.

Bmx

14.06.2022. 13:01

Глупост. Ако не рачунамо УСА опен где су га избацили за оно за шта многе друге не би, већ дуже време се ради да се Моле психички дестабилише. Када нису другачије могли да га зауставе измислили су глупост на АО, затим сад и фора са Вимблдоном, па питање је да ли ће моћи и на УСА опен ове године. Завера.

KARLITO

14.06.2022. 14:34

Istina za volju, i ja sam stekao utisak da NOLE više ne uživa u igri. Možda je malo izgubio samopouzdanja. Za sada. Ali on je teniski genije i siguran sam da će ga već nešto pogurati. I to ubrzo. Ja verujem u njega i za mene je GOAT ma šta bilo u budućnosti.

Magaš

14.06.2022. 17:58

E moji istoricari,a da malo probamo balansirati stvari[pa da vas sabotiramo ,..itd.kako bi vi pisali??]a vi takve opaske i zakljucke izvodite.?

Loptica

14.06.2022. 19:35

Nikada ne otpisujte Novaka Djokovica!!!Bilo koji drugi teniser ne bi više izašao na teren posle sve torture i pritiska koje konstantno preživljava od kada je počeo sa profesionalnim tenisom.Sve analize i ostale priče su čista provokacija !Idemooo♥️