KADA 13. jun ugleda svetlost dana, Srbija više neće imati najboljeg teniser na planeti, bar na papiru...

Komentari (6)

Pierre Kraljevic

12.06.2022. 13:59

@Bokelj - Ljudi moji, u pitanju je sport. Novak je jedno vrijeme bio najbolji, sve mu je išlo za rukom. Cijeli svijet ga je cijenio. I dan danas je cijenjen. Ljubav je nešto drugo. U sportu je gotovo i nema. Publika je na vašoj strani dok ste joj interesantni. Mi balkanci griješimo jer očekujemo da nas vole. Nema sentimenata.

ABC 3

12.06.2022. 15:58

Ne treba da ga vole ni sad ni pre. Ali postovanje zasluzuje a ne dobija ni od publike ni od turnira ni od ATP. Pustili su ga da igra i pobedjuje zbog promocije sporta ,sponzora...Sad je finis trke velike trojke.Federer je ispao a s obzirom da je jasnoda je Novak najbolji moraju da upotrebe sve sto mogu da Rafa bude najbolji. Ovo sa zvizdanjem publike je nista u odnosu na ono na sta su spremni . Kazniti Ruse tako sto ce M . biti prvi je toliko ogoljeno da je jadno . Oprosti im Boze sto znaju sta rade.

Vesna

17.06.2022. 14:53

Oni ga postuju i tako treba da bude.On je genije kakvog tenis nije video. Sarmer i vise nego pristojna osoba. Mora da ga postuju i da ga se plase jer on to zasluzuje. Mislim da on i ne drzi do njihovog misljenja, osim na necevima gde publika pokazuje krajnji primitivizam.