BIVŠI peti teniser sveta Džimi Arijas smatra da Novak Đoković "malo puca" i to je jasan znak da previše razmišlja o stvaranju istorije prema njegovim rečima.

JUGO

04.06.2022. 19:37

Jasam Novakov navijac nije napad nego covek govori ono sto vidi tako sam i ja misljejna,Igra Nole alli nrkako mez volje da kazem na neki nacin nije ko pre da zeli da pobedi nekako mise cini daje sporiji i na terenu i u razmisljajnu i ne servira kad treba da servira dobro ti trenuci mu fale pre kad je bila kriza servira dobro ovogo put je to izostalo,jabi sve dao da je pobedio Nadala za nas navijace bi to znacilo puno a tako i za njega ovo je bili prolika zaigrao u drigom setu kao sto on ume alli nije odrzao nivo dugo te igre..Da bi osvojio neki G-slem mora da igra puno bolje.Da se opusti i igra svoj tenis nista drugo..On zna da Nadal igra agresivno na pocetku i treba da bude na to spreman.

Radost

04.06.2022. 20:31

Шта му раде добро да још игра. Он је нешто најлепше што се десило Србији.Он је у суморним и тешким моментима био једина светлост за нас.

Milena

05.06.2022. 00:08

Zašto bi Novak mislio o rekordima,kada ih ima najviše.(poslednja dva su Nadalu nameštena,ali presisace to Novak). Mnogo više ga opterećuje ponašanje organizatora turnira,u poslednje vreme,i publike.To kao da je postao trend!Kada se ta dva udruže,teško ih je pobediti.I ostaje večito pitanje: Zašto mu to rade kad je jedan od najboljih ikad!

Vuk07

05.06.2022. 00:20

Novak je pao po svakom parametru. Novak vodi racuna od mec umec da sacuva energiju. Sto zakljucujem da fizicki nije spreman kao i mentalno sve mu smeta na terenu i ranije je imao isto na Wibldonu publiku protiv sebe ali nije ni obracao paznju nego igrao i pobedjivao. Od kako su ga vratili sa AO. Novak kao da je odsutan od tenisa, nema vise taj zar za borbom. Da bi ostao prvi treba da se jos malo poradi na fizicku spremnost. Ove 22 godine nije odigrao mnogo meceva prije nego sto je doso na Roland Garosu. Trenerska ekipa se raspada svi ti detalji uticu na njegov trening koji zahteva puno energije da bi ostao u vrhu. Kaze da ce da se vrati ponovo jer je izvukao dobru pouku na Roland Garosu, sto mu svi zelimo. Ali sad posle ovoga njegove su sanse sve manjje to svi vidimo a zna i on. Ali ne zeli da prizna.

Zarko

05.06.2022. 15:29

Boris je na sluzbenom putu, Vajdu nije slusao. Nole treba da brzo da angazuje trenera kome veruje i koji nece samo da klima glavom, vec da brzo ukloni nedostatke u pripremi i u igri.

Lara

08.06.2022. 12:12

NIJE TACNO DA NOVAK MISLI SAMO O REKORDIMA , TAKVO RAZMISLJANJE IMA SADA NADAL JER JE IZJAVIO DA SADA NAPADA SAMO GRENSLEMOVE JER JE NASAO "LEK" ZA POVREDJENU NOGU, KO NIJE PROCITAO IZJAVE NADALA POSLE UZETOG TROFEJA NEKA PROCITA I SVE CE BITI OK.

Vladan Stevanovic

09.06.2022. 17:27

Stvar je u tome što se svako nađe pozvan da priča o Noletu i ko je GOAT. Niko više ni ne pominje Australiju gde je najbolji sportista doživeo neviđeno poniženje i niko ne traži razlog u tome. Sramota i za njih i za sportsku, ali i životnu pravdu.