VAJDA BESAN NA TENISERE ZBOG NOVAKA: Đoković je noći proveo za kompjuterom da vam pomogne, a vi...

Novosti online

21. 01. 2022. u 09:12

NOVAK Đoković ne silazi sa naslovnih strana svetskih i evropskih medija.

ВАЈДА БЕСАН НА ТЕНИСЕРЕ ЗБОГ НОВАКА: Ђоковић је ноћи провео за компјутером да вам помогне, а ви...

Foto arhiva VN

Čini se da je sve više onih koji žale zbog deportacije Srbina, ali mali broj Noletovih kolega se javno izjašnjava, što je zabolelo i Marjana Vajdu, dugogodišnjeg učitelja najboljeg tenisera sveta.

Slovak je za tamošnje medije prekinuo zavet ćutanja, pričao je o posledicama koje će ovaj potez Australijanaca imati na Đokovićevu karijeru, ali posebno ga je zaboleo tretman drugih tenisera prema njegovom pulenu.

- Izostala je javna solidarnost. Istovremeno, mnogi pišu njemu i meni i saosećaju sa njim. Međutim, oni ne žele javno da govore za javnost - poručio je Vajda sa slovački "Sport".

Vajda se nije tu zaustavio već je besno prozvao ostale tenisere i teniserke na ATP i VTA turu.

EPA-EFE/DIEGO FEDELE AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

 

- Nigde ne čitate koliko je noći Novak proveo za kompjuterom razgovarajući sa mnogim igračima o uslovima života, kako može da pomogne i radi za svakog ponešto. Čak se izborio za sobne bicikle prošle godine tokom karantina u Melburnu, pa do hotelskih soba u karantinu. Za njih se borio tokom čitave pandemije. Imam osećaj da ni igrači nemaju dovoljno informacija, jer ih mediji obmanjuju pisanjem protiv Đokovića - zaključio je Vajda.

Teniseri ćute, plaše se za svoje karijere. Tako je, recimo, Tereza Martincova podršku Novaku Đokoviću pružila tek nakon što je ispala sa Australijan opena, pošto se plašila da bi organizatori mogli da je kazne ako stane uz srpskog asa.

Ipak, istina uvek pobedi, tako će i u slučaju Australije i Đokovića, Novak će i iz ovog meča koji traje malo duže na kraju izaći kao pobednik.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a