LAJOVIĆ O TRETMANU ĐOKOVIĆA: Podrška saigrača je velika, na užasan način su oterali Novaka

Novosti online

17. 01. 2022. u 08:14

DUŠAN Lajović je u maratonskom meču savladao Martona Fučoviča 3:2 u setovima. Nakon meča je govorio o Novaku Đokoviću.

ЛАЈОВИЋ О ТРЕТМАНУ ЂОКОВИЋА: Подршка саиграча је велика, на ужасан начин су отерали Новака

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Novinare je zanimalo kakvu podršku Đoković ima među saigračima.

- Kada pričam sa kolegama u svlačionici, podrška je velika. Možda ne na društvenim mrežama, ali u svlačionici jeste. Možda ne do nivoa do kojeg bi trebalo, ne znam zašto… Ne znam šta ovi najbolji misle, mnogi od njih ga nisu podržali. Možda s njihove tačke gledišta to znači prepreka manje na putu ka tituli, jer je Novak bio jedan od favorita.

Lajović kaže da se trudio da ne čita medijske natpise.

- Znam da se desilo nešto što niko nije zamišljao da može da se desi. Užasno je pogrešan način na koji su ga tretirali, odluka koju su doneli i zašto su je doneli. Nadam se da će u budućnosti biti najbolji teniser u istoriji i da će se ovo samo gledati kao prepreka na tom putu.

Na pitanje šta će se desiti u budućnosti s Novakom dao je sledeći odgovor:

- Budućnost zavisi od pandemije, vlada, obavezne vakcinacije... Biće nekih teških odluka, ali ne možemo sada da govorimo o tome šta će biti. Trenutno je situacija takva, ali može da se promeni. Na kraju se nadam da će igrači moći da igraju na način na koji misle da je najbolje. Po mom iskustvu, bilo je teško putovati, igrati tenis i biti u različitim situacijama od turnira do turnira – karantin, od dvorane ili stadiona do hotela. Sada je malo normalnije, mada još nije potpuno, i treba ka tome da težimo. Videćemo kako će ići sa novom varijantom virusa, ali teško je vratiti se na karantine i prazne stadione.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)