NOVINAR i kolumnista australijskog Sandej pejpera, Pol Bonđorno objavio je u sredu na svom Tviter nalogu kako ima saznanja da će Aleks Houk u četvrtak deportovati Đokovića.

Bonaparta

12.01.2022. 21:14

Poštovani novinari Novosti, zaista cenim vaš rad i Novosti pored Politike najrađe čitam, ali mislim da malo preterujete o ovim informacijama o Đokoviću. Vrlo dobro znate da ministar može da donese odluku o uskraćivanju vize, ali Nole ima 28 dana da se žali i spreči da ga udalje iz Australije. Za to vreme će odigrati turnir, uzeti titulu, zahvaliti im se i reći da više nikada neće doći da igra u Australiji. Molim vas budite objektivni i tačni kao do sada.

Vladimir

12.01.2022. 21:29

Rejting Novaka Djokovica sigurno pada. I ne samo to, u pitanju je daljnja kariera. Bez obzira sta australijske vlasti odluce, pa cak i ako Novak ucestvuje na turniru, on ce biti gubitnik. Osvajanje australian opena ostaje samo pusta zelja jer se to ne uklapa u scenario koji je ranije sacinjen, a kojeg Novak i njegovo "okruzenje" jos ne prepoznavaju. Iskreno, zao mi je Novaka, uvek sam na njegovoj strani, ali realnost je protivu njega. Protivu njega su i mnogi srbijanski mediji, koji svojim dezinformacijama potpaljuju vatru, sto svakako nije od koristi za Novaka. Razumem reakciju njegovih roditelja, ali nije mi jasno da idu toliko daleko - do primitivizma.

branko

12.01.2022. 21:55

Bonaparta@ Istina da bi Novak imao 28 dana da se zali na odluku ali bio bi u pritvoru i ne bi mogao da igra. Neka moli Gospoda ,da se vrati kuci odmah jer ti skotovi mogu jos i u zatvor da ga stave, jer je pod zka;etvom dao netacne podatke. Bice jos turnira, ima vremena.Samo da dodje kuci ziv i zdrav svojoj porodici.To je najbitnije.

Boca

12.01.2022. 22:04

Bonaparta naivan si i neiskusan, ne zamaram ti . I ja navijam da Nole igra i osvoji turnir. Postoji matrica po kojoj ONI rade . Ne zaboravi da je sutra nasa Nova Godina a Nole je i za Badnje vece bio zatvoren. To ce mu uraditi i za nasu Novu Godinu

Mile

13.01.2022. 08:49

Naši tabloidi i "komentatori", više štete Novaku, nego Australijski zakoni i procedure! Nikad se Srbi neće složiti,jedva čekaju kada je neko u nevolji,da ga "dokrajče"! Primera radi, Hrvatske,Bosanske,Albanske Haške optuženika njihovi narodi su masovno podržali iako su bili mega zločinci i skoro svi su na slobodi! "Bravar" u socijalizmu je još najviše držao slogu među nama,pričajte šta god hoćete,to je fakat!

Novine i novinari i

13.01.2022. 14:22

ТОПЛО па ХЛАДНО. Као ДОБРА ВЕСТ па затим као КАТАСТРОФА. Мир, па рат. СТРАХ, СТРАХ, СТРАХ!!! То желите? Е па грдно сте се зајебали. Добар део народа је прозрео вашу НЕЧАСНУ ИГРУ. Са часним ИЗУЗЕЦИМА новинари и сви медији су ТАЛОГ од ТАЛОГА!!! СМРАД И ВЕЛИКО ЗЛО. Али знајте, како сејете тако ће те и пожњети. Лично и колективно.