NOVAK Đoković još uvek ne zna da li će biti deportovan iz Australije, a dok čeka suđenje pojavila se jedna ne baš prijatna informacija po najboljeg tenisera sveta.

Zoran

09.01.2022. 18:32

Nema šanse da dobije spor. Odbrana se u jednom delu bazira na tome da je medicinsko izuzece u njegovom slučaju opravdano na osnovu prelezanog kovida, i to kao kontraindikacija na vakcinu, a Vlada Australije tvrdi da to u svakom slučaju nije kontraindikacija, Skoro preležani kovid kod njega ne spada po njima u kriterijume za medicinsko izuzeće, pošto se ne radi o težkom akutnom slučaju. A sumnjaju i u verodostojnost njegove zaraženosti, kao i u potvrdu Infektivnog zavoda u Beograd

Pera

09.01.2022. 18:42

Tražiti od Kine da pošalje stelt dronove i da izbombarduju : 1. Terene za tenis u Melburnu 2. Parlament Australije Posle toga stupiti u pregovore sa Australijakom vladom

Rusica

10.01.2022. 02:44

To nema nikakvu racionalnu podlogu. Kakvu pretnju po Australiju moze da predatavlja bilo koji covek koji je PCR NEGATIVAN? Australija ima trenurno toliko puno slucajeva kovida. Pa Novak Djokovic je samo covek, a ne neki biosecurity treat kako pokusavaju da ga predstave. Ovo je daleko preslo svako racionalno razmislajnje.

Aleksandar

10.01.2022. 02:56

On je alergican na gluten i zbog toga ne sme da primi,, hormonske,, preparate pardon njihovu vakcinu. Ja mislim da treba proveriti kladionice na koga su se kladili onaj Skot i njegova svita... mogli bi se iznenaditi.!!

Milutin Bar

10.01.2022. 08:57

Ovo nema veze sa vizom.Ocigledno je,da su uz Australiju,umijesane jos neke zemlje,da se Novaku onemoguci ucesvovanje na turniru.I to u prvom mjestu,Spanija,ali prije Svajcarska. Poslije sudske pobjede,ukoliko Ministarka,ipak ostane pri oduzimanju viza,Drzava Srbija,ne smije ostati ravnodusna,vec na PRVO VELIKO TAKMICENJE KOJE SE ODRZAVA U SRBIJI,A MISKIM DA JE TO PRVENSTVO SVIJETA U ATLETICI,NE DOZVOLITI,NI JEDNOM AUSTRALIJSKOM SPORTISTI UCESCE. UKOLIKO PAK,NOVAK IPAK BUDE UCESTVOVAO NA TURNIRI,POSLIJE ZAVRSETKA,POKRENUTI SUDSKI SPOR OROTIV AUSTRALIJSKE DRZAVE,UZ ZAHTJEV,ZA NADOKNADU MALTRETIRANJA,I DRUGIG VAN PRAVNIH RADNJI.

Mile

10.01.2022. 09:59

Novak je naivno uletio u njihovu klopku i trebao bi odustati i pripremati se za sljedeće turnire. Dovoljno je učinio u životu i niko mu neće zamjeriti ako prekine karijeru. U budućnosti ću mu isto to raditi jer on po zapadu ne smije biti najbolji svih vremena. Treba se cijepiti ako želi dalje i osvojiti par Grand slam turnira i dati im do znanja ko je najbolji.