UREDNIK i voditelj emisije "Nedeljom u 2" na hrvatskoj radio televiziji, Aleksandar Stanković, na svom privatnom Fejsbuk profilu objavio je sraman status u kome je Novaka Đokovića nazvao pogrdnim imenom!

Komentari (29)

Vu vu

06.01.2022. 17:31

Aleksandar Stanković,šta reći osim Aleksandar Stanković,ime i prezime ga definiše pa mora malo više od drugih da napada. Neka ti Bog prosti lebac koji jedeš.

Jova

06.01.2022. 17:40

Dugo sam živeo u hrvatskoj,i nikad me nije uvredeo hrvat kao srbin,znam da su oni zlo nacionlističko ali su nažalost uspeli da od našeg sveta naprave zlo POTURICE.FUJ.

Branka Met

06.01.2022. 17:56

Stankoviću, gadno je i jadno kada kao bivši Srbin u Hrvatskoj moraš podviti rep i što sočnije pljuvati po Srbima ne bi li prišao bliže skutima hrvatskih vlastodržaca. Nazivati Novaka kretenom je odlika nekarakternosti, poniznosti, udvorištva i ljigavosti najniže i nabesramnije vrste. E, to si ti Stankoviću, jadna podrepna muva koja će učiniti sve, ali baš sve da ponizi Srbe. Tvojoj ljigavoj poniznosti nema kraja, a Srbinu Novaku nisi dostojan niti da obrišeš prašinu sa patike. I, na kraju, ako si uveren da te Hrvati zbog takvih tvojih gadosti cene, gorko se varaš. Služiš im kao korisni idiot i nikada nećeš biti dostojan njihovog poštovanja. Toliko, jadniče bedni!

marko

06.01.2022. 18:32

O bivsem uvek ostaje bivsi.Ako trebas da se ulizujes Hrvatskoj to je tvoj problem ali po drugima nemas pravo.Dali je Novak pogresio neznam ali to jos jednom dokazuje da Novak veruje ljudima Mozda i previse.Ali ga zbog toga ne treba vredati.Jer ako je on po tebi kreten onda si ti najveci koji hoda slobodno ovom zemljom.Sram te bilo

Simam

10.01.2022. 09:19

Stanković glumi nezvisnog novinara, a radi na držvnoj TV. Kao Srbin podlo, kukavički, napada narod kome pripada da bi se dodvorio hrvatskim vlastodršcima. Ni ostala ona narodna slučajno- poturica gori od Turčina. Kako izjavi glupanderski i primitivno - dobar sportista, kreten. Znali ovaj nadobdni novinar šta je kretenizam? Pa, kretenizam ono što je on napsao.