NOVAK ĐOKOVIĆ do kraja karijere može da osvoji sve što se može osvojiti, ali to neće uticati na mišljenje pojedinih ostrašćenih navijača njegovih rivala, pre svih Rodžera Federera.

Puz

18.07.2021. 10:19

A gde mu je Endi, pa kako njega zaboravi. Da je rekao Del Potro pa i da razumem, taj covek da nije imao toliko povreda, bio bi rame uz rame sa Novakom ako ne i bolji, ali ipak mu telo nije dozvolilo da dugo igra na vrhunskom nivou. Ma provokator, kome se bespotrebno poklanja paznja. Evo za mene su tri najbolja tenisera Mile iz Mostanice, Pera iz Morovica i Voja Pirocanac, al' koga to zanima...

Net

18.07.2021. 10:20

TRI DESETLJEĆA BRAKA Srđan Đoković otkrio kako je zaveo Dijanu, Hrvaticu koja je rodila najboljeg tenisača svijeta...hajde sada pišite da njegov otac laže?

Tesla

18.07.2021. 10:20

Hrvati pišu da imaju jedini Teslin DNK na svetu, a nalazi se na njegovoj maski koja se čuva u Zagrebu a u Karlovcu se otvara muzej pored škole gde je naučio sve o struji i biti će turistička atrakcija! Hrvatska uzima evro 2023g i na kovanici 1 E. će ko hrvatski simbol biti Tesla, šahovnica, pleter, kravata, izgled zemlje Hrvatska kao zmaj. Spalili mu telo da se ne može napraviti DNK analiza da se vidi ko je, a kriju mu lične dokumente i Srbin im je samo zbog pravoslavlja? Novi hrvatski Tesla, Mate Rimac (Isto ne završava na IĆ), od EU fondova dobiva 240 mil. E. za autonomni taksi u Zagrebu.

Šator

18.07.2021. 13:53

@Tesla - Прво ти себи уради ДНК тест, лакше ће ти бити. Ја стварно не знам каква будала требаш бити па да тврдиш да је Тесла хрват, и поред његових живих ријечи и родослова све до Косова (са мајчине стране нарочито). Није чак ни рођен у Хрватској, јер је рођен у покрајини Далмација као дијела окупираном од стране Аустроугарске (Покрајина Хрватска је била сјеверно на шта ћете се вратити кад/тад). Једино што можете доказати тим активностима је да је 2/3 садашњих хрвата уствари Срби конвертити, унијаћени и покатоличени у задњих 200 година (Западна Херцеговина и последња од територија насељеним Србима).

JA

18.07.2021. 10:27

Pa sad ukusi su razliciti. Nekom se sidja popa a nekom popadija. Meni se najvise svidja Felisijano Lopez i za mene je on najlepsi, najzgodniji pa i najbolji teniser. Nema veze sto nema ni jednu bitnu titulu osvojenu. Tako kako on izgeda nece nikada izgledati ni Federer ni Nadal. Salu na stranu. Lako je mudrovati u nekim zabavnim novinama ali za ozbiljan komentar o tome ko je najbolji treba mnogo parametara sagledati i ne dozvoliti da te povuku reklamni slogani velikih kompanija. Treba da budem lokal patrioti i za nas Novak treba da bude prvi svih vremena sto on i jeste i da ostavimo po strani one sa Ridbergerima Aksl stilovima igre.

Šator

18.07.2021. 10:38

Ма не, у праву је чова из респектабилног таблоида... Федерер има љепшу фризуру, бољи је човјек јер ником није ни пиће платио у кафани, док Ђоковић замислите донира вакцине, поправља школе, помаже људе гдје стигне, дружи се са обичним народом, усрећује дјецу на тереним, нормални људи желе да им дјеца и у људском смислу буду као он, и остале гадости ради. Само ме чуди како није уврстио Агасија на прво мјесто, он је имао најљепшу фризуру док је имао косу!?

Šator

18.07.2021. 10:45

Ма не, у праву је чова из респектабилног таблоида... Федерер има љепшу фризуру, бољи је човјек јер ником није ни пиће платио у кафани, док Ђоковић замислите донира вакцине, поправља школе, помаже људе гдје стигне, дружи се са обичним народом, усрећује дјецу на тереним, нормални људи желе да им дјеца и у људском смислу буду као он, и остале гадости ради. Само ме чуди како није уврстио Агасија на прво мјесто, он је имао најљепшу фризуру док је имао косу!?

vuk

18.07.2021. 10:45

Ne razumem cemu komentarisanje necijih licnih afiniteta? Kakve veze ima koga on smatra najboljim? U sportu se gleda rezultat. Svi pamte pobednike i broj titula. Novak ima svu statistiku na svojoj strani i ta je prica zavrsena. Ceka se samo jos jedan Grand slem.

marko

18.07.2021. 10:51

Sta se lozite na ovakve opskurne likove? Koga briga sta misli Holt novinar tabloida? Mogao je i svog tatu staviti u prva 3 svih vremena, a mi bi to onda komentarisali...

Vasa

18.07.2021. 11:05

Pa kad bude uvedeno da u bilo kom sportu pobedjuje lepota igre a ne rezultat onda bi moglo da se o tome govori. Do tada pobeda je pobeda bez obzira kako se do nje došlo. Pa zar englezi nisu se u finale plasirali sramnim penalom koji je dosudio sudija. Ako im je to lepota onda neka im bude. Za Noleta... Nole ti si vrh. Svaka čast.

Bojan

18.07.2021. 11:16

Ah ti englezi. Kvarni ko šupalj zub. Crkavaju od zavisti kad neko drugi uspe, pa omalovažavaju. Ma treba ih ignorisati, nek pričaju i pišu sami sebi.

Miso

18.07.2021. 11:35

Najnoviji Englesko - demokratski pravila o sportu: Nije bolji onaj ko pobedi, nego onaj za koga Engleska -demokratija kaze da je bolji!!! Povucite se bre, brukate covecanstvo, a ne samo Engleski narod!!!

Solo

18.07.2021. 12:08

Neznam zasto se novinar Novosti uzbudjuje zbog toga gde neki novinar Engleskog casopisa nikad reket nije stavio u ruke komentarise svoje vidjenje o Djokovicu da li je broj 1, 2 ili 3. Takvo pisanje nebi trebalo da uzbudjuje citaoce ovih novina jer Englezi nikad nisu respektovali Slovenske narode pa i time ozbiljno pokazuju svoje namere sa puno zavisti i podlih clanaka o nama kao narodu a i Djokovicu.Englezi nemaju tenisere koji bi im podario slavu uprkos ulaganjima u njihov tenis sa 50milion funti na novi centar koji su podigli pre 15 godina i opet nemaju pravi DNA za takav sport. Djokovic je ponudjen Engleski pasos ali ih je on glatko odbio i tako se sad sve to vraca niskim udarcima i zlobom samo da ga diskredituju

Mija

18.07.2021. 12:20

E to vam je živi primjer da čokolada nije za svinje kao ni demokracija za svako polupismeno piskaralo. Između ostalog i tu demokraciju su izmislili pametni i bogati za sirote i priglupe jer su ovim drugima ostavili iluziju da mogu da govore i pišu šta koće ali su isto tako sebi uzeli za pravo isto to ali i to da mogu da rade šta hoće i što im se hoće od tih koji su progutali tu udicu. Treba biti jako oprezan sa tom DEMOKRACIJOM!!!!

Dejan2019

18.07.2021. 12:33

Zašto "sraman"? Čovek je objasnio zašto misli kako već misli. Nema veze sa nacionalnom pripadnošću, i Nadala je isključio. Kao kada, bi neko rekao da su Pele, ili Kapablanka, najbolji fudbaler i/ili šahista svih vremena. Pustite sad statistiku, radi se o "igri", a ne atletici i rekordima. Zanimljivije je pitanje šta će istorija reći? Hoće li se "rađe" sećati Đokovića ili Federera? Ljudi gledaju "igre s loptom" da bi se zabavili, a ne zbog statistike.

JUGO

18.07.2021. 13:19

Ti englezi bolje nek se pokriju,NOVAK je Prvak Sveta svih vremena i uvek ce svi znati ko je najbolji zato sto ce stajati svudan na internet zauvek,Ko se seca koje drugi ili treci posle Boltona naprimer niko tako ce biti i sa NOVAKOM svuda ce se voditi da je najvise osvoji gran slem na svetu i koje najduze bio prvi på nedeljama itd,To sto medija pise u nekom drzavama njima je krivi i ljubomorni oni imaju på 60 do 90 miljona stanovnika nesposonbi za nista TO Je TO kao na primer englezi francuzi nemci itd Srbija nekoliko moljona pa puno njoh dobri Samo neka oni pisu a Neka nsa NOLLE pobeduje xexe Samo nka njega sluzi zdravlje neka oni prete ko pojedini igraci a nikad nestignu skoro ni prvo kolo da predu po tome se vidi dasu nesposobni za nista samo na srecu ponekad doguraju pa misle dasu tako dobri kao grc i jos nekoliko njih,On je tako nadmasan za one druge da oni nemogu daga stignu nikad u zivotu zato svi zele da pobede njega pa da imaju cime dase ponose u svojim zivotima da su pobedili Nolleta..Tako da mogu da pricaju svojoj deci dasu pobedili njega ,,xexe Ziveo Nole i sve uspehe ti mi sto te volimo Zivela Srbija

tomy

18.07.2021. 13:43

Samo napred,sto ga vise pljujete i mrzite Novak je sve bolji!Zna novak da ce jednoga dana ako to vec i nije svi znati za njegove rezultate a gubitnika se niko nikada ne seca pa ce tako zaboraviti i na ovu dvojicu.Evo primera,u vreme kada je harao Borg,ko se seca ko je bio odmah iza njega,ma NIKO !

Boba 5

18.07.2021. 13:55

Ко је тај господин? Зашто новинари објављују мишљења потпуно небитних људи?! Та чињеница ме љути и више од изнетог става...

Kruskoo

18.07.2021. 14:16

Mollig vas nemojte zamarati javnost glupostima..Gospodin Oliver Holt ima pravo da misli sta hoce..Zivot je subiste kratak da bi se covek kacio na svaku glupost..Nekada su koriscenje halucinacionih droga smatrane kreativnim..Danas se sa sigurnoscu zna da ocite gluposti pricaju samo iskljucivo o sebi..

SimaBg

18.07.2021. 14:25

Pošto je odbio državljanstvo njihovog Kraljevstva, Nole je za njih nepostojeći i nevidljiv!? Neverovatan primer ljudske zlobe, drskosti i egoizma! Da je Englez, bio bi najveći sportista sveta svih vremena? Buzga Miročka, što i rekao naš narod!!!

Radivoje

18.07.2021. 15:37

Ne razumem u čemu je problem. Za mene je Ronaldinjo naveći fudbaler svih vremena iako po većini ocena i parametara je to neko drugi. Čovek ima pravo na svoje mišljenje.

Dubravka

18.07.2021. 15:41

Zapad, a pogotivu Engledzi ne vole ljude koji izražavaju emocije. Obožavanje Đokovoića je vezano za kulturu naroda. Zapad voli usiljeno smješkanje koje im pruža Federer i zato ga smatraju velikim. A tu je uticaj i političke propagande Zapadnih zemalja prema Srbima. Kultura naroda odlučuje ko će biti, a ko ne prihvaćen. Nije u pitanju samo Nole nego svi Srbi koji žive na Zapadu. Samo što se o Noletu piše, jer je najpopularnij i najpoznatiji Srbin ove planete.

prosveta26

19.07.2021. 06:24

Енглези ко Енглези. Што мања империја то већи безобразлук . "Плавокрви" никако да се дозову памети

Duško

19.07.2021. 08:02

Jesi li Srbin ? Dali si pravoslavac ? Od vajkada ,samo to bilo je dovoljno da te ceo svet mrzi. A, da ne bi Srbina i danas još bili bi u mraku, da ne bi Srbina govedari ne bi znali kako se igra tenis.

rale

19.07.2021. 09:21

dugo sam istrazivao poreklo NOVAKA DZOKOVICA i evo sta sam pronasao,istinu koju niko nemoze da pobije.NOVAKA je stvorio NIKOLA TESLA,to je TESLIN direktan potomak,i njegovo najvece otkrice.TESLA i NOVAK su najveci fenomeni koja je ikada zemlja imala.

Patak

19.07.2021. 10:50

Potpuno te razumem brate, ljubomora i frustracija su gadne stvari. Ti, Federer i ostala ekipa konobara sa tacnama, možete da se zagrlite i kao prebijeni kučići zavijate od tuge na mesečinu. Psi laju na karavane...

petrovic ranko

19.07.2021. 12:00

Bravo,vidiš na ulici tri devojke i društvo sa čoška krene da diskutuje koja je najzgodnija.Pera uporno (jedini)promaši i tvrdi za najmanje zgodnu da je mis Sveta.Tako i ovaj Englez,pustite ga da strasti usmerava kako on želi.Možda sve to radi da bi se njegovo ime stalno pominjalo.

Istinoljub

19.07.2021. 12:02

Енглези....никада нећете погрешити, када их уопште и не поменете, када их игноришете....и крајње је време да се сви тако поставимо у односу на њих....ИГНОРИШИМО ИХ....а Новак је и у тој дисциплини професор-доктор....тако да, ви новинари, не обраћајте пажњу више на те и такве злураде коментаре србомрзаца, састављене од србомржње и не пишите о њима, не помињите их, не дајте им публицитет....

TJ

19.07.2021. 19:56

A zasto bi se mi uzbudjivali oko teksta novinara, koji svakako ima pravo na svoje misljenje, a mi imamo pravo da se ne slazemo sa njegovim stavom.