NOVAK NIJE NI U TOP 3 SVIH VREMENA? Sraman tekst engleskog "novinara", ispred Đokovića teniser koji nikad nije bio broj 1?!

Novosti online

18. 07. 2021. u 09:50

NOVAK ĐOKOVIĆ do kraja karijere može da osvoji sve što se može osvojiti, ali to neće uticati na mišljenje pojedinih ostrašćenih navijača njegovih rivala, pre svih Rodžera Federera.

НОВАК НИЈЕ НИ У ТОП 3 СВИХ ВРЕМЕНА?  Сраман текст енглеског новинара, испред Ђоковића тенисер који никад није био број 1?!

Novak Đoković Foto EPA

Novinar britanskog tabloida Dejli mejla, Oliver Holt, poznat je kao jedan od najvećih kritičara najboljeg tenisera sveta svih vremena, ali poslednjim tekstom je prevazišao i sam sebe.

On, naime matra da Nole nije u Top3 najboljih igrača sveta svih vremena, a dodatno je "zkuvo" priču time što je u to društvo pored Federera, kome je tamo i mesto, i Bjorna Borga, o kome može da se polemiše, uvrstio i tenisera koji nije nikad bio broj 1 - Giljerma Viljasa.

- Čak i da Đoković osvoji više titula - neću promeniti mišljenje. Veličina tenisera i razlog zbog kog ga cenite prevazilaze okvire titula. U mojih Top 3 tenisera su i dalje Rodžer Federer, Bjorn Borg i Giljermo Vilas - napisao je Holt.

Viljas je inače u karijeri osvojio četiri gren slema: Rolan Garos i Ju-Es open dok se igrao na šljaci, kao i dva Australijan opena na travi.

U međuvremenu, Novak se sprema da osvojio jedini trofej koji mu nedostaje u karijeri - olimpijsko zlato i sigurno se "mnogo potresao" zbog Holtove provokacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (41)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista