JAGODINKE DOČEKUJU MEDICINAR

Z. GLIGORIJEVIĆ

08. 03. 2024. u 11:20

U 16. kolu Superlige rukometašice Jagodine dočekuju Medicinar iz Šapca, ekipu koja se bori za plasman u plej-of.

ЈАГОДИНКЕ ДОЧЕКУЈУ МЕДИЦИНАР

Foto:ŽORK Jagodina

Utakmica se igra sutra, 9. marta, od 19 sati u sportskoj hali „JASSA“. Trener Jagodinki Dragan Markov je ovu utakmicu najavio kao još jednu u nizu odlučujućih za konačan plasman u ovoj sezoni, te da je i Jagodini i Medicinaru imperativ pobeda da bi ostvarili svoje ciljeve.

-Fokusirani smo da odigramo dobro utakmicu i ne dozvolimo da rezultat dođe u pitanje. Svesni smo da će utakmica biti teška i do kraja neizvesna, kao i većina do sada. Ako želimo da ostvarimo krajnji cilj, moramo da igramo kvalitetno – rekao je Markov.

Šapčanka na privremenom radu u Jagodini Tamara Kojić, koja je među najboljim odbrambenim igračima u Srbiji, najavila je dobru utakmicu.

-Očekuje nas nimalo laka utakmica. Medicinar igra izuzetno ove sezone. Potrudićemo se da ispoštujemo dogovore i da zadržimo prvo mesto na tabeli. Igrala sam u Medicinaru, poznajem sve devojke, nije menjana ekipa i to će mi pomoći da ispunim sve zahteve na terenu - kazala je Tamara Kojić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave