KAPITEN CRNE GORE NAJAVIO TRIJUMF NAD SRBIMA: ''Kad god igramo, ginemo, tako će biti i protiv Srbije!''

Filip Milošević

15. 01. 2024. u 15:58

Kapiten muške rukometne reprezentacije Crne Gore Mirko Radović izjavio je danas da će njegov tim učiniti sve da pobedi Srbiju u meču poslednjeg, trećeg kola grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

КАПИТЕН ЦРНЕ ГОРЕ НАЈАВИО ТРИЈУМФ НАД СРБИМА: Кад год играмо, гинемо, тако ће бити и против Србије!

foto: EPA

Crna Gora je poslednja na tabeli grupe C bez bodova, pošto je poražena od Mađarske (24:26) i Islanda (30:31). Crnogorska selekcija posle dva odigrana kola nema nikakve šanse za plasman u narednu fazu EP.

- Svaki meč za Crnu Goru igramo kao da nam je poslednji u životu, tako će da bude i protiv Srbije - rekao je Radović, prenose podgoričke Vijesti.

Prvo mesto na tabeli grupe C drži Mađarska sa četiri boda. Ova selekcija je izborila plasman u narednu fazu EP. Island je drugi sa tri boda, a Srbija je treća sa jednim. Plasman u narednu fazu kontinentalnog šampionata izboriće po dve prvoplasirane selekcije iz svake grupe.

- Za nas je kontinuitet učešća na velikim takmičenjima sve, od toga živimo, od toga se pravi i kult reprezentacije. Samim tim želećemo i protiv Srbije da idemo na pobedu kako bismo obezbedili povoljnije mesto u baražu za SP, a i da se na pravi način oprostimo od šampionata. Spremićemo se najbolje i dati sve za pobedu - dodao je Radović.

On se osvrnuo na mečeve protiv Mađarske i Islanda.

- Malo su se emocije slegle, a prosto je neverovatno da nakon takve dve utakmice nemamo bodova i da će prvo i poslednje mesto u grupi odlučivati jedna ili dve lopte. Znali smo da će grupa biti paklena, a eto mi smo ti koji nisu imali sreće. Imaćemo dosta vremena da analiziramo ova dva meča, a sada još vodimo računa o utakmici koja nam je preostala na EP. Ali i ranije sam rekao da sam ponosan na ove momke i čast je što sam deo ovakve grupe koja na pravi način uvek prezentuje Crnu Goru - naglasio je Radović.

Utakmica između Crne Gore i Srbije biće odigrana sutra od 18 časova u Minhenu, dok će se od 20.30 sati sastati Island i Mađarska.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori