TITAN I SBC REVENGE PIŠU ISTORIJU MMA spektakl u Novom Sadu

Novosti online

19. 05. 2023. u 17:11

Istorijski MMA spektakl u "Velikoj dvorani" novosadskog SPENS-a je pred nama.

ТИТАН И СБЦ РЕВЕНГЕ ПИШУ ИСТОРИЈУ  ММА спектакл у Новом Саду

SBC Revenge

Po prvi put gledaćemo zajednički MMA događaj u organizaciji elitne srpske i američke MMA organizacije - "Titan FC" i "SBC Revenge". Svetske i domaće MMA zvezde demonstriraće svoje umeće i hrabrost u mešovitim borilačkim veštinama 02. juna 2023. godine sa početkom u 20 časova u Novom Sadu, matičnom gradu najbolje regionalne i jedne od najcenjenijih evropskih organizacija, "Serbian Battle Championship - SBC".

"Srpska Atina" odabrana je za poprište internacionalne sportske manifestacije, koja će predstavljati 82. manifestaciju za "Titan FC" i 47. događaj pod "SBC" banerom, spektakla najviše svetske klase koji može da parira najboljim svetskim MMA pozornicama, što prisustvo bivših i budućih članova najveće svetske MMA organizacije "UFC" dodatno potvrđuje.

Glavna borba večeri predstavljaće šampionski okršaj koji će za ulog imati i "SBC" i "Titan FC" šampionski pojas u velter kategoriji. Akteri krune najavljenog spektakla biće neporaženi "SBC" šampion u lakoj kategoriji i najveća nada srpskog MMA sporta, Predrag Bogdanović, kao i bivša "UFC" zvezda i aktuelni "SBC" šampion u velter kategoriji, Mišel "Trator" Prazeres.

Srpski borac, iz Novog Sada, Predrag Bogdanović, iza sebe ima impresivan pobednički niz od 14 uzastopnih pobeda, protiv renomiranih protivnika, i spreman je za najveći izazov dosadašnje karijere, u pokušaju da naredni nastup kruniše osvajanjem dva nova pojasa, ovog puta u velter kategoriji i postane šampion i srpske i američke organizacije.

Na drugoj strani, veliko "UFC" ime iz Brazila, Mišel Prazeres, pokušaće da stigne do dvadeset i osmog profi trijumfa i osvoji "Titan FC" i odbrani "SBC" pojas prvaka koji je u njegovom vlasništvu od septembra prošle godine, kada je zaustavio pobednički niz neporaženog Stefana Negucića u beogradskoj "Štark" Areni. Prazeres je veliki deo karijere proveo u najjačoj svetskoj MMA organizaciji, sa čak 14 UFC nastupa iza sebe (10 pobeda i 4 poraza), i pobeđivao borce poput Gilberta Burnsa, Džoša Burkmana, Mairbeka Taisumova, i mnogih drugih.

Očekuje nas glavna borba dostojna najvećih svetskih MMA pozornica, i imaćemo privilegiju da je ispratimo u Novom Sadu, 02. juna.

Pored glavne borbe večeri očekuje nas i šampionski duel u teškoj kategoriji, između aktuelnog "Titan FC" šampiona Aleksa Nikolsona i neporaženog brazilskog teškaša Valtera Ignacia, inače brata "UFC" zvezde Džonija Vokera!

Aleks Nikolson pokušaće da stigne do osamnaestog profesionalnog trijumfa, ali očekuje ga težak zadatak protiv mladog i atraktivnog Valtera Ignacia, koji ima savršen skor od 10 impresivnih profesionalnih pobeda i spreman je za borbu karijere koja nas očekuje u Novom Sadu.

Takođe je najavljen i okršaj dva borca svetskog renomea, dva doskorašnja člana  najprestižnije svetske promocije "UFC". Srpski borac Stefan Sekulić odmeriće snage sa legendom oktagona, brazilskim borcem Aleksom "Kaubojem" Oliveirom. Sekulić je jedan od najboljih boraca domaće MMA scene koji je nepravednom sudijskom odlukom, nažalost, završio svoju karijeru u elitnoj američkoj organizaciji. Ipak i dalje je željan dokazivanja i takmičenja na najvišem nivou. U pokušaju da stigne do petnaeste pobede u karijeri imaće priliku da nastupi protiv svetski poznatog Aleksa "Kauboja" Oliveire. "UFC" legenda sa 24 profi trijumfa iza sebe, i karijere u kojoj se susretao sa velikim svetskim imenima, spreman je za svoj drugi nastup pod "SBC Revenge" banerom, ovog puta i pod banerom "Titan FC" organizacije, i da još jednom pruži beskompromisnu borbu na koju smo od njega navikli.

Pored najavljenih glavnih mečeva, očekuju nas još nastupi renomiranih boraca američke, srpske i regionalne MMA scene.

Očekuju se nastupi iskusnog i popularnog domaćeg borca iz Vrbasa, Stefana Zvijera, koji ima 12 profesionalnih pobeda u karijeri, i gledaće da nastavi pobednički niz u najvećem izazovu karijere protiv renomiranog kirgistanskog borca sa američkom adresom, Miktibeka Orolbeja. Orolbeja bi ova borba trebalo da dovede do potpisa za "UFC", što samim tim znači da i Stefana pobeda može dovesti na prag najprestižnije MMA organizacije na planeti. Takođe je najavljeno i učešće  talentovane borkinje iz Slovenije, Monike Kučinič, kao i bivše osvajačice bronzane olimpijske medalje u džudou iz Rusije, Nataše Kuziutine.

Pored toga što nas očekuju zaista najbolje borbe koje smo imali priliku da gledamo u ovom delu Evrope, događaj će biti emitovan putem "UFC" online platforme "UFC Fight Pass" što će svim učesnicima omogućiti da budu korak bliže svetskoj publici i najelitnijoj svetskoj organizaciji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna