OPROŠTAJ ŠESTORICE VELIČANSTVENIH! Jakšić: "Zaslužili su i više, vrhunski igrači i ljudi"

Tanjug

17. 08. 2022. u 10:28

BAZEN "Milan Gale Muškatirović" biće vaterpolo centar sveta u subotu veče kada će se na njemu od reprezentacije Srbije oprostiti momci koji su osvojili sve što je moglo da se osvoji, uključujući i dva uzastopna olimpijska zlata - Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović.

ОПРОШТАЈ ШЕСТОРИЦЕ ВЕЛИЧАНСТВЕНИХ! Јакшић: Заслужили су и више, врхунски играчи и људи

FOTO: AP

- Igrao sam s njima od 2015, imao sam tu čast da budemo zajedno punih sedam godina i mislim da su reči suvišne. Sve što će desiti u subotu su zaslužili i mnogo više od toga - rekao je o svojim saigračima Nikola Jakšić.


Podmlađena Srbija je ove godine osvojila dva peta mesta na dva velika takmičenja - Svetskom prvenstvu i završnici Svetske lige, a sada se priprema za Evropski šampionat u Splitu.

- Nama je uvek cilj medalja i to ona najsjajnija. Idemo u Split sa namerom da damo sve od sebe. Desilo se to da smo na Svetskom prvenstvu izgubili u četvrtfinalu od Hrvatske, posle je usledila Svetska liga gde nismo bili u kompletnom sastavu, ali sada očekujem najbolje - poručuje Jakšić.

Nikola se trenutno oporavlja od povrede zbog koje nije igrao na turniru na Sardiniji, ali se nada da će biti spreman za Split.

- Tu sam, u Beogradu, idem na terapije, nadam se da će sve biti u redu i da ću biti spreman da zaigram i pomognem ekipi - poručio je Jakšić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)