NIKADA NE ODUSTAJTE OD SVOJIH SNOVA: Ministar Udovičić posetio Svilajnac, Rekovac, Paraćin i Kruševac (FOTO/VIDEO)

Novosti online

14. 03. 2022. u 19:48

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić nastavio je svoju redovnu akciju obilazaka lokalnih samouprava širom Srbije današnjom posetom Svilajncu, Rekovcu, Paraćinu i Kruševcu.

НИКАДА НЕ ОДУСТАЈТЕ ОД СВОЈИХ СНОВА: Министар Удовичић посетио Свилајнац, Рековац, Параћин и Крушевац (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Nastavljeno je kontinuirano opremanje školskih fiskulturnih sala u sklopu redovnog programa Ministarstva omladine i sporta, te su nove, vredne komplete sportske opreme i rekvizita danas dobile Srednja škola u Svilajncu, Ekonomsko – trgovinska i Tehnološka škola u Paraćinu, kao i Osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj” u Kruševcu.

Tokom posete, ministar je obišao nove sportske terene u Rekovcu čiju je rekonstrukciju finansiralo Ministarstvo omladine i sporta, kao i radove na izgradnji stadiona FK “Jedinstvo” u Kruševcu i istakao značaj ulaganja u sportsku infrastrukturu.

- Cilj Ministarstva omladine i sporta je da iz godine u godinu raste broj dece širom naše Srbije kojima će sport biti dostupan pre svega u fiskulturnim salama i na sportskim terenima u njihovom mestu. Upravo se tu i prave prvi sportski koraci i stvaraju budući šampioni i reprezentativci. Konstantnim ulaganjem u sportsku infrastrukturu radimo na stvaranju što boljih uslova za bavljenje sportom na lokalu i zadovoljstvo mi je da vidim da postižemo vidljive i željene rezultate. Postavljamo nove standarde i gradimo još uspešniju budućnost srpskog sporta. Nastojimo da podstičemo naše najmlađe da se bave fizičkom aktivnošću, jer samo tako mogu da steknu zdrave navike i da im sport bude svakodnevni izbor - izjavio je ministar Udovičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OŽENJEN SAM, KAO PIKSI ŽIVIM: Era progovorio o orlovima - obratio se i Stojkovićevoj supruzi