ODBOJKAŠI PARTIZANA DOČEKUJU ZVEZDU: Uz trijumf u derbiju na pauzu

S. K.

26. 12. 2021. u 11:15

VEČITI derbi za kraj sezone. Odbojkaši Partizana Sokerbeta u nedelju (18.30) u SC "Master" dočekuju večitog rivala, Crvenu zvezdu.

ОДБОЈКАШИ ПАРТИЗАНА ДОЧЕКУЈУ ЗВЕЗДУ: Уз тријумф у дербију на паузу

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su u dosadašnjem delu prvensta jedini savladali crveno-bele i ne kriju nameru da to ostvare i u svom dvorištu. Zvezdaši, žele da se revanširaju za poraz na Banjici od 3:1.

- Zvezda je do sada pokazala najviše. Doživeli su samo jedan poraz i to od nas.

Napredovali su, igraju sve bolje i sigurnije, nije lako iz nedelje u nedelju pobeđivati. Za razliku od njih mi smo oscilirali, ali derbi je derbi, uvek nepredvidiv i neizvestan. Kako sledi pauza očekujem da momci budu i te kako motivisani i da učine sve da pobede - kaže trener crno-belih Bojan Janić.

Crveno-beli su jedini kiks ove sezone imali u polufinalu Kupa, gde ih je neočekivano eliminisao Mladi radnik. Zato žele da budu što uspešniji u Šampionatu.

- Hoćemo da im se revanširamo, a pobeda nad rivalom je važna da nastavimo kontinuitet dobrih igara i rezultata. A želimo da na pauzu odemo još rasterećeniji. Daćemo sve od sebe, motiv nam sigurno ne nedostaje. Znam i da svaki derbi nosi epitet "sudbinski", mada je to u odbojci manje izraženo. U svakom slučaju dueli sa Partizanom imaju poseban značaj i želimo da u derbi uđemo na pravi način - naglašava strateg Crvene zvezde Igor Žakić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju