DOČEK ZA SVETSKE ŠAMPIONKE: Vršačka škola i matični klub ponosni na zlatne stonoteniserke

J. J. BALjAK

21. 09. 2021. u 19:50

GRAD Vršac i Stonoteniski klub „Jedinstvo“ iz sela Vlajkovac priredili su svečani doček za zlatne stonoteniserke sa Svetskog školskog prvenstva, koje je ove godine održano u Beogradu.

ДОЧЕК ЗА СВЕТСКЕ ШАМПИОНКЕ: Вршачка школа и матични клуб поносни на златне стонотенисерке

FOTO: Grad Vršac

Mlada Vlajkovčanka Romana Putnik, članica „Jedinstva“, je zajedno sa svojom školskom drugaricom iz OŠ „Olga Petrov Radišić“ iz Vršca Teodorom Gojkov i Sarom Radak iz Čelareva bila deo ženske stonoteniske selekcije, koja je ubedljivim pobedama osvojila zlatnu medalju na ovoj nezvaničnoj školskoj Olimpijadi.

Najpre su bez izgubljenog seta savladale Bugarsku sa 7:0, a u finalu i Ujedinjene Arapske Emirate sa 5:2.

-Ovaj uspeh je još jedan dokaz da je lokalna samouprava uradila pravu stvar što je podržala SK „Jedinstvo“, tako što smo klubu obezbedili prostor za trening i nabavili novu opremu. Nastavićemo da radimo na razvoju sporta i sportske infrastrukture u svim selima, kako bi i tamošnja deca i mladi imali iste uslove za bavljenje sportom – rekao je Slaviša Maksimović, član Gradskog veća za ruralni razvoj.

Prethodno je zlatne devojke i njihovog trenera, profesora fizičkog vaspitanja Nenada Marinkovića, dočekao i kolektiv OŠ „Olga Petrov Radišić“, u čije ime su i nastupale na ovom takmičenju.

BONUS VIDEO - RAT NAVIJAČA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBIN PRVAK TURSKE: Slobodan Kovač i bankari” zaključali šampionsku krunu