Janković za “Novosti” o koroni: Nemam predstavu gde sam se zarazio, nadam se da nikome nisam preneo

15. 06. 2020. u 20:45

VIRUS korona ušetao je i u redove Košarkaškog kluba Partizan.

Јанковић за “Новости” о корони: Немам представу где сам се заразио, надам се да никоме нисам пренео

Foto: M. Vukadinović

Danas su u zvaničnom saopštenju crno-beli objavili da je na kovid 19 pozitivan centar Nikola Janković i da će kompletan tim i stručni štab ponovo biti podvrgnuti testovima. Srećom, igrač "parnog valjka" se oseća odlično i napominje da možda i ne bi saznao da ima virus da nije testiran zbog putovanja.

- Nemam nikakvih simptoma. Trebalo je da putujem u Sloveniju, zbog toga sam morao da uradim test koji je pokazao da sam pozitivan na kovid 19 - priča Janković za "Novosti".

- Sad sam u samoizolaciji narednih 14 dana. Sledim instrukcije lekara, dobro se osećam i moram da budem strpljiv da sačekam da prisustvo virusa iščezne.

U prethodnom periodu Nikola je bio na dva velika sportska događaja. Prvo sa svojom ekipom kao gost na fudbalskom derbiju, a onda dan kasnije na oproštajnom meču Dejana Milojevića.

- Stvarno nemam predstavu gde sam se zarazio, moglo je to da bude bilo gde. Nadam se da nikome nisam preneo u mojoj blizini... Čovek koji je pozitivan i nema nikakve simptome, nažalost, može da napravi problem, a i da ne zna.

Virus je ove godine svima globalno pokvario planove. Osim sportskih posledica - nedovršenog posla na terenu, Nikoli je sad korona poremetila i početak letnjeg odmora.

- Isprva kad sam saznao nije bilo nimalo prijatno. Morao sam da otkažem i put i sve druge aktivnosti. Međutim, već smo svi prošli kroz jednu vrstu izolacije u prethodnom periodu, tako da ovo nije novost za mene - zaključio je Nikola Janković.

Podsetimo, svi Partizanovi igrači su podvrgnuti testovima pred povratak u trenažni proces i tada su svi bili negativni.

BRZ OPORAVAK, NIKOLA

ČIM se informacija o mogućem virusu pojavila u medijima, KK Partizan je izdao zvanično saopštenje i potvrdio da je njihov centar pozitivan, a i najavio testove ostalih u najkraćem roku.

- Nikoli Jankoviću želimo brz i uspešan oporavak - poručili su iz kluba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna