SFEROPULOS PRED PANATINAIKOS: "Imamo probleme, ali probaćemo da pobedimo"

Novosti online

19. 03. 2024. u 14:44

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas u Beogradu da će njegov tim ići na pobedu protiv Panatinaikosa i dodao da ne zna da li će Miloš Teodosić igrati na meču 30. kola Evrolige.

СФЕРОПУЛОС ПРЕД ПАНАТИНАИКОС: Имамо проблеме, али пробаћемо да победимо

Foto M. Vukadinović

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra od 20 sati u beogradskoj "Štark areni" ekipu Panatinaikosa u duelu 30. kola Evrolige.

  - Igramo sa Panatinaikosom, timom koji ima kvalitet i koji je na dobroj poziciji. Mi hoćemo da se vratimo u pobedničku atmosferu nakon poraza u poslednje vreme u Evroligi -  rekao je Sferopulos na konferenciji za medije u Beogradu.

Crvena zvezda je trenutno na 16. poziciji na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i 19 poraza, dok je Panatinaikos četvrti sa skorom 18 - 11.

 - Imamo naše probleme, ali imamo 11 igrača. Igramo pred našim navijačima, probaćemo da pobedimo. Znamo da nemamo sve opcije, ali verujem igračima koje imamo i znam da će dati maksimum - dodao je trener Crvene zvezde.

Teodosić je danas trenirao, ali je plejmejker Crvene zvezde neizvestan za duel sa Panatinaikosom.

  - Ne znamo da li će igrati Teodosić. On i dalje oseća bol, ali probaće, još ne znamo. Odlučićemo pred utakmicu - zaključio je Sferopulos.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJE ZVEZDINE "DESETKE": Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!